Yeni Corsa Kişiliksiz mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ne kendisini ne de reklamlarını beğendim..Arabayı yenileyeceğim zamanki listeden corsayı banladım..

Asıl merak ettiğim şey combo..Hani bu corsa ile combo yarım elmaya,bu kasaya o kabini nasıl oturtacaklar nasıl yakıştıracaklar onu merak ediyorum.

Wolksvagen polo,golf ve passatın yeni çizgileriyle zaten türkiyede kendini bitirdi.Puegeot desen öyle böyle..Bir önceki kasaya göre astraya bakıyorum eskisi daha güzel corsayı desen batırdılar..Durum böyle olunca biz reklamlarda daha çok izleriz...Yine.....Ford geçti'leri...

Ayrıca idris abiyede katılıyorum yakında tek tip arabalara bineceğiz...Zaten şimdi tek değişik olan şeyler panjur ve farlar..

Astrah,vectra c,corsa d ninde tasarımı yapan adam aynı galiba, çizgiler benziyor bu durumda opelin tasarımcısını değiştirmesi gerekiyor,eskiden daha güzel araçlar üretir ve daha çok satardı..

To_death_corsa' Alıntı:
Wolksvagen polo,golf ve passatın yeni çizgileriyle zaten türkiyede kendini bitirdi.

bence bu konuda yanlış düşünüyosun. bu forumda opel almasaydınız ne alırdınız diye bi anket yapıldı, en çok oyu vw ve honda aldı:D passat artık eskisi gibi normal bir araç değil, prestij sahibi bir durumu var;) polo ve golf te sınıfının en iyi araçları;) fakat fiyatları çok yüksek:D bi 2,0 tdi golf 60,000 ytl. fakat unutmamak gerekir ki tdi golf bir dünya klasiğidir;)

saygılarımla. fakat pejo hakkındaki yorumlarına katılıyorum:D gerçekten çok cins arabalar üretiyolar:D adamlar 206 yı şekilden şelie soktular.:D ben param olsa hiç bir fransızı almam. :) ya japon olacak yada alman :)

süper araçlar Astra da Corsa da Vectra da çizgileri mükemmel bence şu an piyasadaki en güzel tasarıma sahip araçlar Opelin araçları bence Corsa da görünüş olarak biraz yüksekmiş gibi dursada çok sempatik tatlı bi araba kim ne dersin Clio 307 Yaris Fiesta filan boş arabalar bence Corsa nın yanında

bence tasarım olarak Vw batırdı diyebilirim nerede eski golf bora passat filan ayrıca sınıfına göre fiyatları gerçekten çok yüksek bi Passat a binmektense E200 e binmeyi tercih ederim Mercedesim var demek var bide Volkswagen im var demek var

M@honi' Alıntı:
bence tasarım olarak Vw batırdı diyebilirim nerede eski golf bora passat filan ayrıca sınıfına göre fiyatları gerçekten çok yüksek bi Passat a binmektense E200 e binmeyi tercih ederim Mercedesim var demek var bide Volkswagen im var demek var

sana katılmıyorum ama görüşüne saygı duyuyorum:D bence sadece mercedes e biniyorum demek için o kadar fiyat farkı veremem:D sadece isime para verecek kadar zengin biri değilim, çok zengin de olsam vermem:D golf 4, bencede 5 e göre daha güzel ama yapacak bir şey yok:D elden gelen sadece ikinci elini almak oluyo işte:D bence artık passat a binenle e200 e binen arasında bi fark yok, hatta audi ye binen, mercedes e binen den daha zengin:D mercedes ihtiyar arabası, babaların arabası, holding sahipleri mercedes s500 e, çocukları da audi ye biniyor:D

:alkis:
mbaran' Alıntı:
Arkadaşım,

Kimseyi takma, arabanın keyfini çıkarmaya bak. Astraymış corsaymış boşver. Güle güle kazasız belasız bin gıcır arabana.

espiriler süperrrmiş:))))) ama şu varki üst sınıf araca benzemesi corsa için olumlu bir durum ve yeni corsayı beğeniyorum bende...

ilk çıktığında bende benzetiyodum ama artık 1km öteden bu cmon diyebiliyorum.göz aşinalığı için zaman lazım bu konuda cmon ilk çıktığında yapıldığı için insanların butip yakıştırmalarda yapması çok doğal geldi...

Geri