Yeni Fiyatlar Uygunmu Sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler çıplak njoy dizel için 32 milyar yazıyor,ama bayiilerle görüşün 30.500'e alırsınız...30 değil,31 değil,30.500 ' e alırsınız.Geçen hafta bi yakınıma aldık da,onun fiyatını veriyorum...

evet bayiler arasında fiyat farkediyor, iyice araştırıp fiyatları toplayın ve de mutlaka pazarlık edin.1000 ytl ucuza alsan , kasko bedavaya gelmiş demektir :)

astra 1.4 24.750 civarı ne güzel işte alın binersiniz opelin tofaş versiyonuna:):)

fiyatlar bayiden bayiye cok degisiyor astra 1.3cdti enjoy sp icin 36 diyen bayide var 40 diyen bayide var.

Çalıştığı firma 5 tane corsa aldı 28,100 YTL/ad. Filo indirimi uygulanmış olabilir. 1,3 cdti

vectra 35.000 YTL o arabaya bence çok uygun bir fiyat.işte bozuk param yok olsa affetmicem :D

bende astra cosmo aldım 2 hafta önce 42.000 ytl.fiyatlar çok iyi ama corsa nın fiyatı hiçde iç açıcı değil.corsa alıcak olanlar bi kere daha düşünmesi lazım

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Beyler çıplak njoy dizel için 32 milyar yazıyor,ama bayiilerle görüşün 30.500'e alırsınız...30 değil,31 değil,30.500 ' e alırsınız.Geçen hafta bi yakınıma aldık da,onun fiyatını veriyorum...

dostum njoy un essentia dan farkı ne?çelik jant sisfarı varmı?

yok.oyüzden bi çekmece bi kapıkolu kaportaile aynı bi katalnabilir koltuk için 500 ytl fazla verilirmi?ben vermedim açıkçası ama tercih meselesi tabi senin bu verdiğin fiyatta metalik renk varmı?

sıfır araba alacaksan yıl sonunu bekleyeceksin...

astralar çok ucuz bence!telefondan astra enjoy spor paket met. renk fiyat aldım!35.800ytl!bide yüzyüze pazarlık ettimmi fiyatı daha aşağı çekilebilir!arabayı satıyım hemen alcaz!ama corsalar çok para verilmez o kadar para!nerdeyse astrayla aynı fiyat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri