Yeni Fiyatlar Uygunmu Sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Astra GTC1.6 i 16V Twinport (180 HP)Sport50.262,00 YTL50.262,00 YTLastra 1.6 180 hp modeli varmıydı yaw??

06bb2655' Alıntı:
dostum njoy un essentia dan farkı ne?çelik jant sisfarı varmı?

yok.oyüzden bi çekmece bi kapıkolu kaportaile aynı bi katalnabilir koltuk için 500 ytl fazla verilirmi?ben vermedim açıkçası ama tercih meselesi tabi senin bu verdiğin fiyatta metalik renk varmı?

(metalik renk dahil)
Üstad,essentia'da çıtalar boyasız,kapı kolları boyasız,iç aksamda da bazı küçük ayrıntılar var tabi ama o kadar göze batacak kadar değil.Njoy'da CD30 radio mp3 varken,direksiyonda butonlar varken,diğerinde bu yok,ama konfor paketi adı altında da opsiyonel sunuluyo bu.Bayilerin çektiği çoğu essentia araç da konfor paketli olduğu için genelde tüm essentia'larda var.Ayrıca njoy'da 4 airbag var.Njoy'un kişiselleştirelebilir user hafızasında 8 paket var.Bahsettiğin çelik jant ve sis farı,Spor paket adı altında opsiyonel olarak verilmekte,ama essentia için spor paket yok.Çünkü essentia 14'' jant kullanırken,njoy 15 '' kullanmakta.Bu arada Cosmo corsa da 16 '' jant kullanıyor.Astra h gibi yani.Misal,2 resim koyuyorum,essentia CORSA D ve Njoy ...

http://img338.imageshack.us/img338/5875/d78319vc9.jpg

Bu da başka bir resim,njoy :)

http://img142.imageshack.us/img142/3516/a4yh0.jpg

corsaDistorsiyon' Alıntı:
(metalik renk dahil)
Üstad,essentia'da çıtalar boyasız,kapı kolları boyasız,iç aksamda da bazı küçük ayrıntılar var tabi ama o kadar göze batacak kadar değil.Njoy'da CD30 radio mp3 varken,direksiyonda butonlar varken,diğerinde bu yok,ama konfor paketi adı altında da opsiyonel sunuluyo bu.Bayilerin çektiği çoğu essentia araç da konfor paketli olduğu için genelde tüm essentia'larda var.Ayrıca njoy'da 4 airbag var.Njoy'un kişiselleştirelebilir user hafızasında 8 paket var.Bahsettiğin çelik jant ve sis farı,Spor paket adı altında opsiyonel olarak verilmekte,ama essentia için spor paket yok.Çünkü essentia 14'' jant kullanırken,njoy 15 '' kullanmakta.Bu arada Cosmo corsa da 16 '' jant kullanıyor.Astra h gibi yani.Misal,2 resim koyuyorum,essentia CORSA D ve Njoy ...

http://img338.imageshack.us/img338/5875/d78319vc9.jpg

Bu da başka bir resim,njoy :)

http://img142.imageshack.us/img142/3516/a4yh0.jpg

güzel dostum.benim essnetia ya 15-16 jant gimezmi sonuçta aynı mekanizma.sen düşünüyomusun 16?

1.3 cdti njoy+sporpaket+triptonik vites+metalikrenk=38.000
1.6 (115) benzinli enjoy+sporpaket+triptonik vites+metalikrenk =35.500 sizce bu fiyatlar nasıl ??
denizlideki bayinin son fiyatı

fiyatlar uçmuş yaaa
zafira 1.6 enjoy +spor paket+metalik renk indirimli 37.400 e aldık

şimdiki fiyatı toplam 45.000 YTL görünüo...

lazım olursa geçen yılın fiyat listesi de var...

06bb2655' Alıntı:
güzel dostum.benim essnetia ya 15-16 jant gimezmi sonuçta aynı mekanizma.sen düşünüyomusun 16?

Valla hocam,sende biliyosun ki,opeller zaten genetik olarak sert süspansiyon sistemine sahip araçlar,konfordan taviz verse de,süspansiyon olarak daha uzun vadede masraf çıkartıyor.Çünkü lastik ve buna bağımlı olarak da jantın aldığı darbe ve titreşimler helezonlarda kaybolmuyor tam manasıyla,tabi haliyle de biraz at arabası gibi oluyo bazı yollarda :D
Ama bak volkswagen bu konuda tam tersi ve rahat yahu

Senin araban şu iğrenç mavi olsaydı ,açık söylüyorum,kişisel düşüncem,ne yapsan boş :) .Şimdi sen 16'' jant taksan,araba zaten sert,bi de o jantlarla iyice takur takur olur.Ama o kadar da güzel olur ki,bakmaktan kullanmaya fırsat bulamazsın arabayı.Jantçılar bunu pek söylemez ama,gerçekten sarsıntılar sinir bozucu duruma gelir büyük jantta.Ben en kısa zamanda body kit takıcam arabaya,acayip duruyor corsa d'de...Bu arada senin araba km'de yaklaşık ne yiyo baktın mı hiç? 1.3 cdti 75hp sanırım?

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Valla hocam,sende biliyosun ki,opeller zaten genetik olarak sert süspansiyon sistemine sahip araçlar,konfordan taviz verse de,süspansiyon olarak daha uzun vadede masraf çıkartıyor.Çünkü lastik ve buna bağımlı olarak da jantın aldığı darbe ve titreşimler helezonlarda kaybolmuyor tam manasıyla,tabi haliyle de biraz at arabası gibi oluyo bazı yollarda :D
Ama bak volkswagen bu konuda tam tersi ve rahat yahu

Senin araban şu iğrenç mavi olsaydı ,açık söylüyorum,kişisel düşüncem,ne yapsan boş :) .Şimdi sen 16'' jant taksan,araba zaten sert,bi de o jantlarla iyice takur takur olur.Ama o kadar da güzel olur ki,bakmaktan kullanmaya fırsat bulamazsın arabayı.Jantçılar bunu pek söylemez ama,gerçekten sarsıntılar sinir bozucu duruma gelir büyük jantta.Ben en kısa zamanda body kit takıcam arabaya,acayip duruyor corsa d'de...Bu arada senin araba km'de yaklaşık ne yiyo baktın mı hiç? 1.3 cdti 75hp sanırım?

walla benim araç 130bin yiyo eski hesaptan ytl ne ediyo bilmem:)seninki?bide body kitli corsa resmi varsa paylaşırsan sevinirim...benim arac 1.3cdti 75 hp

06bb2655' Alıntı:
walla benim araç 130bin yiyo eski hesaptan ytl ne ediyo bilmem:)seninki?bide body kitli corsa resmi varsa paylaşırsan sevinirim...benim arac 1.3cdti 75 hp

Yakıt hemen hemen aynı doğrudur,bende de böyle,sürekli kapağa kadar full yapıp hesaplıyorum,2000 deviri geçmezsen ve boş yolda sabit hızla gidersen seninki de 90 binliraya düşer senin hesaplamana göre.Aslında bu servis verileri doğru yani,ama bir çok dinamik var bunları etkileyen,bu şartlar sağlanmadıkça herkes yalanlıyo bu verileri :)

boody kitli corsa D var kardeşim en jpg'sinden,en kısa zamanda eklerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri