astra classic daha ağır basıyor bence.hem oturaklı,hem kullanışlı,hem sportif.ama meriva için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+:good: illa sıfır alacam diyorsan,astra classic al derim.astra classic daha ağır basıyor bence.hem oturaklı,hem kullanışlı,hem sportif.ama meriva için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
tamamen sana bağlı uzun süre kullancam diosan meriva ama bi kac sene kullancam diosan astra
ne gibi sorunları varmış anlamadım. ben iki yıldır kullanıyorum. hiçbir sorunla karşılaşmadım. ayrıca bir arabanın sorun yaratması osınıftaki tüm arabalar sorunludur anlamına gelmez. sen hiç merivayla yolculuk yaptın mı ki şişirilmiş bir araç diyorsun. kullanalar merivanın sunduğu konforu ve yüksek yapının avantajları çok iyi biliyor.Kesinlikle Meriva alma , sorunları bitmediği gibi satarkende çok ciddi zarar edersin. Meriva eski corsa alt yapısı üstüne şişirilmiş bir araç. Yüksek görüntüsü aldatmasın.