yeni IRMSCHER görümlü Astra GTC' min resimlerini ekledim..bilgilerinize

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gozluklu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeni irmscher ve riegerle oluşturulmuş astra GTC mi nasıl buldunuz??

• çok beğendim

Oy: 11 18.0%
  • beğendim

Oy: 10 16.4%
  • fena değil

Oy: 27 44.3%
  • kötü olmuş

Oy: 16 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
sen bundan bahsediyosun herhalde Safa ama bu GTC olduğu için böyle galiba bu arada araba Opel Astra GTC 1.6 Edition mış :)
bu arada gerçekten OPC line bi başka
http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu!!!_emsalsiz!_plaka_gtc_full_opc_line_1_6_turbo-62WQQaXQQ12183966WQQpXQQdisplayitem
74355517jh7.png

aynen hic görmedim orjinalopc line gtc.. buarada bu jantlarda kabak tadı verdi ya hic beğenmiyorum :)

aynen hic görmedim orjinalopc line gtc.. buarada bu jantlarda kabak tadı verdi ya hic beğenmiyorum :)

muhaha sürekli gözüne sokuyorum bende istemeden :D

Maalesef olmamış. Bu ön eki zamanında ararken ben kaba duracağını söylemiştim, ve sanırım haklı çıktım.

İster GTC ister 5 kapı osun H kasalara en çok orjinal OPC line yakışıyor. Ankara OPAN'a gelen gri bir GTC var orjinal opc line, o kadar şık duruyor ki.

Belki sizin aracınız jant ve yaydan sonra daha güzel durabilir.

Yay ve janttan sonra esas olay ortaya cıkacak bence şimdi biraz askıda duruyo.

opc tampondan başkası yalan bence ama yayla jantla belki iyi olur...
gtc nin opc line eklerinde arka tampon kötü duruyor...

kazasız belasız jant ve yay gelince daha güzel durur.:)

yaylarla jantda gelecek az kaldı... türkiyede heryerde opc line.. herkesde olan bişeyin bende olmasını istemem... bence benim araç çok güsel duruyo.. canlı görmek gerek tabi fotolar herşeyi ortaya koymuyor kanımca:))))

yaylarla jantda gelecek az kaldı... türkiyede heryerde opc line.. herkesde olan bişeyin bende olmasını istemem... bence benim araç çok güsel duruyo.. canlı görmek gerek tabi fotolar herşeyi ortaya koymuyor kanımca:))))
Ben gördüm dostum senin aracı çok güzel duruyor. öncedende dediğim gibi fotolardan daha güzel,

fena değil beğendim ve çok beğendim oylarının olumlu olduğunu düşünürsek 30 beğenen 10 beğenmeyen var

maşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullan

Geri