Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni IRMSCHER görümlü Astra GTC' min resimlerini ekledim..bilgilerinize
Zevkler ve renkler tartışılmaz pek ama... Jant, yay, logo iptalleri, APP plakalar vs. birazcık eksikler var zamanla olacağına inanıyorum.. Kazasız belasız günlerde kullanın
resim çok kaba gösteriyor
orijinal irmscher parça zaten bence süper durur.
biraz daha uzaktan çekerseniz resimleri daha süper olur.
yay+jant alırsan olay tamamdır.
17 jant düşünürsen haberim olsun.
5x110 17 enkei sc04 modeli
kardeşim aracın çok güzel. Sen beğendiysen de sorun yok. Sadece fotoğrafları çekme açın biraz yanlış olduğu için böyle garip çıkmış. Bence güzel bir çekim yapabilirsen herkes fikrini değiştirecektir.
resim çok kaba gösteriyor
orijinal irmscher parça zaten bence süper durur.
biraz daha uzaktan çekerseniz resimleri daha süper olur.
yay+jant alırsan olay tamamdır.
17 jant düşünürsen haberim olsun.
5x110 17 enkei sc04 modeli
kardeşim aracın çok güzel. Sen beğendiysen de sorun yok. Sadece fotoğrafları çekme açın biraz yanlış olduğu için böyle garip çıkmış. Bence güzel bir çekim yapabilirsen herkes fikrini değiştirecektir.
Ersin arabanı ekonomi önünde gördüm kardeşim bence eklediğin fotoları kaldır ve farklı açıdan fotolar koy çünkü cidden çok kötü bi açı çıplak gözle görünce daha iyi durduğu belli oluyar diğer eklerden farklı olduğu bi gerçek sende biliyosun zaten yay ve janttan sonra kendini daha da belli eder görüntü.bu arada ekonomide okuyosun ev nerde balçovadamı?
evet fotoların kötü olduğunu bende anladım)) evet ekonomide okuorum, balçovada sakarya caddesinde oturuyorum... sende mi ekonomidensin.. bu arada 35mm yayda tamamdır, taktırdım.. önümüzdeki hafta jantlarıda taktırıyorum... )))