Yeni Karlığım Nasıl Olmuş Sizce ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
m3 spoileri siyah daha belli eder kendini bende tavana film düşünüyorum bide ön logo iptali :) birde aracın jantlı resmi varmı 5 kollu banada fikir vermesi açısından ? ve kaça mal ettin acaba ?
jant lastık 1300 tl ye aldım 1 yıl önce duemila dıe bi marka bu arada kardes snn arabandakı antenı nerden bulabılrım öyle bı anten arıyorum
07062011935.webp

BU ORJİNAL YAYLARIYLA olan resim değilmi bence hiç alçaltmaya gerek yok :) bende bunun gibi bir jant bulursam alacagım.... ama kolları birazdaha kalın olanından bulmaya çalısıyorum :)

kardeş fazla kalın kollu alma çünkü kalın kol janttı kucuk gösterıyor aklında bulunsun bıde janttın ıcınde sakın siyah renk olmasın tek tenk olsun

Son düzenleme:
güzel olmuş karlık ayrı bi hava katıyor vectralara jantlarınıda taktınmı tamamdır.. maşallah diyelim kazasız belasız günler dilerim:)

kardeşim kusura bakma mesajına cewap veremedim anteni gimsadan aldım gimsada satılıyor tanesi 1,5 TL :) :) farklı çeşitleride var

eyvallah kardeş en kısa zamanda gıdıp alacam :)

valla bulmaya çalısıyorum işte kardes ankarada bakmamı önerdiğin bir yerler varmı ?

usta bn jantları iskitlerdenaldım.iskitlere git kum gibi jant var ordan alabılırsın. Benim aldığım yer efeoğulları diye bı yerdı. Ama sakın gıdıpte çin malı jant alma kullanamazsın

güzel olmuş karlık ayrı bi hava katıyor vectralara jantlarınıda taktınmı tamamdır.. maşallah diyelim kazasız belasız günler dilerim:)
allah razı olsun kardeşim

kardeşim son bi soru daha önceden jant almadım... çin malı olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz ?

Çok yakışmış beyaz melek maşallah..Kazasız belasız sürüşler..
Bu arada bence angel far alın xenon yapın..Makyajlı kasaya xenon harika oluyor..
Hele hele birde beyazsa ouf diyorum :D

Geri