Yeni Karlığım Nasıl Olmuş Sizce ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yakışmış beyaz melek maşallah..Kazasız belasız sürüşler..
Bu arada bence angel far alın xenon yapın..Makyajlı kasaya xenon harika oluyor..
Hele hele birde beyazsa ouf diyorum :D

kardeş xenonlarım var farlardada sislerdede 8000 k:D angela gelıncede aklımda ama tam oturmuyo dıye duydum o karıstırıo kafamı

kardeşim son bi soru daha önceden jant almadım... çin malı olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz ?
kardes benım janttın arka tarafında made ın ıtaly yazıo arka tarafına bak illaki vardır ama sakın çin alma

Hertürlü oturuyor kardeşim arada hafif boşluk kalması doğaldır..
Önden kazalıysa bilemem işte o zaman alıştırmak gerekebilir..
Aracının maşpiyellerinden sonra istediği tek şey jant olacaktır..Sonrasına gerek yok,keyfini sür :)

Hertürlü oturuyor kardeşim arada hafif boşluk kalması doğaldır..
Önden kazalıysa bilemem işte o zaman alıştırmak gerekebilir..
Aracının maşpiyellerinden sonra istediği tek şey jant olacaktır..Sonrasına gerek yok,keyfini sür :)

kazam yok allaha şükür arabada boya darbe dahı yok ama forumdan bı kac arkadas takmıs pek memnun değil o yüzden kararsız kaldım kımısının içindeki led patlamış yapamamışlar felan o yüzden kararsızım

Angel meselesi illaki sıkıntıdır..Uğraşmasını sevene ve ayriyeten bilene sevilen modifiye seçeneklerindendir.Sonucunda çok güzel görüntü elde ediyorsunuz..
Diyeceğim şu ki farları beğenmediğiniz takdirde led döşetebilirsiniz,kaliteli yuvarlak angel satın alabilirsiniz,mercek değiştirebilirsiniz..(farın içi açıldığı varsayılarak)
Kısalarınız tamam eskisi gibi aydınlatmayacak belkide,ama kimsenin gözünüde almayacak..Şık bir görüntü elde edeceksiniz ve içindeki dandik ledleri değiştirebilirsiniz,işini iyi yapan adama götürürseniz sıkıntı yok..yapılmayacak birşeyi yok uğraşmak için zaman ve para olduktan sonra :D
Yada orijinal far tabanlarınızı siyah veya füme tarzı koyu bir renge boyatın..(örnek: astra g füme farları)

bide şey sorcam bu sinyalleri parklara bağlıyorlar yaa bağlandıktan sonra tekrar eskı halıne cevırebılırmıyız muayenedn felan gecmez die bide sadece farlardakı sınyallermı yanıyo yoksa yan tarafalar arka felandamı yanıyo :D

bide şey sorcam bu sinyalleri parklara bağlıyorlar yaa bağlandıktan sonra tekrar eskı halıne cevırebılırmıyız muayenedn felan gecmez die bide sadece farlardakı sınyallermı yanıyo yoksa yan tarafalar arka felandamı yanıyo :D

Benim bildiğim amerikan park sinyal denen uygulama bu..çamurluk sinyalleri yanıyor parklarla birlikte..(googleda amerikan sinyal park modülü diye aratırsanız bulursunuz)
Farlardaki sinyalleride parklara entegre edenlerde var bu şekilde..
Aracımda çamurluk sinyalleri amerikan stil şeklinde yanıyor..
(Sinyal verirken veya dörtlüler açıkken, çamurluk sinyalleri söndüğünde,diğer sinyal grubu yanıyor,çamurluk sinyalleri yandığında ise diğer sinyal grubu sönüyor..) bunu anladığımda uyuz olmuştum niye böyle diye muayenedeki adamda tip tip baktı ama geçtim :rakir:

Geri