Yeni Kia Sportage

bu aracı alan insanda akıl yok...90 milyara 2. el X5 alırım,yada 5.20 DİZEL
ayrıca eski kasası daha güzeldi yeni kasa yapıcaz derken araçta tip kalmamış:D

2ay sıra var:D

1.6 sını fiyatına kanıp satmışlardır bir kaç araba nedir bilmeyen arabadan anlamayan insanlara yüksek çoğunluğu bayan olabilir 2 ay kuyrukda ondandır fazla getirtilen ibr arç olduğunu sanmıyorum sayılı getirirler belli partilerle ondan 2 ay sıra vardır. yoksa çok talep gördüğünden değildir yani :D

1.6 sını fiyatına kanıp satmışlardır bir kaç araba nedir bilmeyen arabadan anlamayan insanlara yüksek çoğunluğu bayan olabilir 2 ay kuyrukda ondandır fazla getirtilen ibr arç olduğunu sanmıyorum sayılı getirirler belli partilerle ondan 2 ay sıra vardır. yoksa çok talep gördüğünden değildir yani :D

Sadece sizin doğrularınız mı doğrudur?

Sadece sizin doğrularınız mı doğrudur?

yok gençken ford da satış pazarlamada çalışmışlığım var :D sektörü az biraz bilirim ayıpdır söylemesi biraz müşteriye araba satmışlığımda vardır :D bunu fordda yapıyor pegeout da yapıyor hepsi yapıyor. bazı araçların satılabilicek sayıları bellidir belli sayıda her partide getirilir ama o araç kotayı doldurursa talepde olursa bir sonraki partiye günverilir bu bağlamda sportage inda o kadar çok getirildiğini sanmıyorum belli az sayıda getirmişlerdir talepde biraz kotayı aşmışsa bir sonraki partiye gün vermişlerdir diye düşünüyorum :D

yok gençken ford da satış pazarlamada çalışmışlığım var :D sektörü az biraz bilirim ayıpdır söylemesi biraz müşteriye araba satmışlığımda vardır :D bunu fordda yapıyor pegeout da yapıyor hepsi yapıyor. bazı araçların satılabilicek sayıları bellidir belli sayıda her partide getirilir ama o araç kotayı doldurursa talepde olursa bir sonraki partiye günverilir bu bağlamda sportage inda o kadar çok getirildiğini sanmıyorum belli az sayıda getirmişlerdir talepde biraz kotayı aşmışsa bir sonraki partiye gün vermişlerdir diye düşünüyorum :D

Tamam bunlara katılıyorum da daha önceki mesajlarınızda resmen "kazıklanmış ördek" yerine koymuşsunuz bu araçtan alanları... Bakın sizin mesajlarınız aşağıdakiler:

ben yolda gördüm nasıl kandırmışlarsa bir vatandaşımız almış :p resimde benzetmiş olabilirsiniz ama Qashqai ile yakından uzakdan alakası yok tam aksine çakma bir infiniti havası var..

Açık söyleyeyim ben bu araçtan almış olsaydım tepkim daha farklı olurdu... ;)

Biraz daha saygı lütfen! :good:

Tamam bunlara katılıyorum da daha önceki mesajlarınızda resmen "kazıklanmış ördek" yerine koymuşsunuz bu araçtan alanları... Bakın sizin mesajlarınız aşağıdakiler:

+ 1000 respect

her zaman sayıgılıyız canım ona bir lafımız yok birileride ben vectra aldım diye diyebilir vectra alınıcak arabamı o sizin benim söylediklerimi ne gözle gördüğünüzle alakalı..

ben kazıklanıcak ördek gözüyle yazmadım ama şu var bazı gerçekler vardır bu araç türkiyeye 2 nesil geldi ve iki nesilde tutmadı kaldıki görünen köy kılavuz istemez yeniside tutmıycak bu aracı alanları hafifden bu bağlamda eleştirmek sizin gözünüzle kazıklanmış ördek değil tam aksine araba bilgisi olmayan elinde üç beş kuruşu bir araya getrimiş insanların gözünü açmakdır biraz daha almadan önce sorgulamalarını sağlamakdır..

şimdi bu arabayı almayı düşünen biri şu yazılarımızı okusa arabalar hakkındada bilgisi yoksa en azından bu aracı gözü kapalı almak değilde biraz daha ikinciel pazarı nedir alırsam satabilirmiyim yada kaça satarım falan bunları sorgulamasını sağlar ben böyle düşünüyorum yazdığım yazılarımdada bir iki kişiyi kırmamak içinde aracın tabiri caizse yalakalığını yapamam ne yapalım artık o bir iki kişinin öfkesinede katlanırız..

bu araba çok talep görür ve tutar.dizaynı güzel 50.000 tlye tam donanımlı(geri vites kamerası,cam tavan vs standart) 0 km araba.eski nesil sorentonun yaptığı satış kadar olmasa da Kia'nın yeni yıldızı olduğu kesin.
özellikle lpg uygulanabilir bir benzinli veya düşük hacimli bir dizel opsiyonu gelirse crossover-compact SUV pazarı'nın lideri olmaya aday.

bu araba çok talep görür ve tutar.dizaynı güzel 50.000 tlye tam donanımlı(geri vites kamerası,cam tavan vs standart) 0 km araba.eski nesil sorentonun yaptığı satış kadar olmasa da Kia'nın yeni yıldızı olduğu kesin.
özellikle lpg uygulanabilir bir benzinli veya düşük hacimli bir dizel opsiyonu gelirse crossover-compact SUV pazarı'nın lideri olmaya aday.

yeni yıldız derken sanırım sportage ın tarhini bilmiyorsunuz sportage yeni bir araba model değil kia sportage 1995 den beri piyasada yani 15 senedir türkiye piyasasında bu aracın üçüncü yada dördüncü nesli bu en sonuncusu .. bu araç her çıkdığında böyle bir pofpof lama şişirme yolların yeni yıldızı suv segmentinde bir fark falan filan diye bir suni gündem reklam yapılır sonra araç yok olur gider ufak bir kesim alır aracın olayı orda biter..

sorento ilk çıkdığı gün peynir ekmek gibi sattı hakkıydıda ufak motorla cherooke görüntüsünde lüksünde heybetli bir araba yapmışlardı sportage öyle bir araba değil cross over piyasasında quashi yada tiguan x3 xc60 skoda yeti suzuki sx4 gibi seçenekler varken kia bu sıralamada çok çok gerilerde kalır ban göre benim fikrim..

Geri