Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2ay sıra var![]()
1.6 sını fiyatına kanıp satmışlardır bir kaç araba nedir bilmeyen arabadan anlamayan insanlara yüksek çoğunluğu bayan olabilir 2 ay kuyrukda ondandır fazla getirtilen ibr arç olduğunu sanmıyorum sayılı getirirler belli partilerle ondan 2 ay sıra vardır. yoksa çok talep gördüğünden değildir yani![]()
Sadece sizin doğrularınız mı doğrudur?
yok gençken ford da satış pazarlamada çalışmışlığım varsektörü az biraz bilirim ayıpdır söylemesi biraz müşteriye araba satmışlığımda vardır
bunu fordda yapıyor pegeout da yapıyor hepsi yapıyor. bazı araçların satılabilicek sayıları bellidir belli sayıda her partide getirilir ama o araç kotayı doldurursa talepde olursa bir sonraki partiye günverilir bu bağlamda sportage inda o kadar çok getirildiğini sanmıyorum belli az sayıda getirmişlerdir talepde biraz kotayı aşmışsa bir sonraki partiye gün vermişlerdir diye düşünüyorum
![]()
1.6 sını fiyatına kanıp satmışlardır bir kaç araba nedir bilmeyen arabadan anlamayan insanlara yüksek çoğunluğu bayan olabilir 2 ay kuyrukda ondandır fazla getirtilen ibr arç olduğunu sanmıyorum sayılı getirirler belli partilerle ondan 2 ay sıra vardır. yoksa çok talep gördüğünden değildir yani![]()
ben yolda gördüm nasıl kandırmışlarsa bir vatandaşımız almışresimde benzetmiş olabilirsiniz ama Qashqai ile yakından uzakdan alakası yok tam aksine çakma bir infiniti havası var..
Tamam bunlara katılıyorum da daha önceki mesajlarınızda resmen "kazıklanmış ördek" yerine koymuşsunuz bu araçtan alanları... Bakın sizin mesajlarınız aşağıdakiler:
Açık söyleyeyim ben bu araçtan almış olsaydım tepkim daha farklı olurdu...
Biraz daha saygı lütfen! :good:
Tamam bunlara katılıyorum da daha önceki mesajlarınızda resmen "kazıklanmış ördek" yerine koymuşsunuz bu araçtan alanları... Bakın sizin mesajlarınız aşağıdakiler:
Açık söyleyeyim ben bu araçtan almış olsaydım tepkim daha farklı olurdu...
Biraz daha saygı lütfen! :good:
bu araba çok talep görür ve tutar.dizaynı güzel 50.000 tlye tam donanımlı(geri vites kamerası,cam tavan vs standart) 0 km araba.eski nesil sorentonun yaptığı satış kadar olmasa da Kia'nın yeni yıldızı olduğu kesin.
özellikle lpg uygulanabilir bir benzinli veya düşük hacimli bir dizel opsiyonu gelirse crossover-compact SUV pazarı'nın lideri olmaya aday.