- Katılım
- 30 Mar 2010
- Mesajlar
- 1,524
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Arkadaşlar yeni aldığım 2001 model Opel Astra GL aracıma Atiker LPG kiti taktırdım. 43 lt simit tüp yaklaşık 35 litre alıyor ve usta 400 km üzerinde yol yapar dedi.
Şu anda son ışık yanmış durumda 140 km yol yaptım. Tahminime göre 200 220 km yol yapar bu değerler ne zaman düzelir ilk sorum bu.
2. sorum ise araç yokuşlarda biraz düşüyor ve durduğunda kalkması zor oluyor hatta çok zor oluyor. Yapılabilecek bir şey varmı?
yeni taktırdı iseniz bence ilk degerlere aldırmayın. bende takalı 3 hafta oldu şuan 25 kurus ortalama. 1.99 tl /lt den. ama montaj yapan usta biraz sistem çalışsın aracı kullan 20 gun sonra gel tekrar ayar yapalım dedi. sonrasında max 20 kurus olur diye umuyorum. bir kere fulledim. onun dışında 30-40 atıyorum arada.