yenı opel alcam yardım???

omerfaruk2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar buraya yeni üye oldum ve fikirlerinizi bekliyorum ben 1.4 t 140 ps sport almayı düşünüyorum fiyat 47.000 tl verdi bayi hem fiyat hem araç olarak yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: yenı opel alcam yardım???

forumumuza hoşheldiniz öncelikle gerelki bölümde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

nerde tanıtıyoruz:))yenıyız bılmıorum

yaptım onu:)) şimdi yorum bekliyebilirim dimi:)

cosmoya ne kadar istiyorlar;?
imkan varsa cosmo almasnız tavsiye ederim
ben almadım ama pişmanım biraz b AFL eksikliği yüzünden..

omerfaruk link' Alıntı:
arkadaşlar buraya yeni üye oldum ve fikirlerinizi bekliyorum ben 1.4 t 140 ps sport almayı düşünüyorum fiyat 47.000 tl verdi bayi hem fiyat hem araç olarak yorumlarınızı bekliyorum
fiyat konusunda ankarada ben 1 ay önce 140 hp araca stil paket 49800 fiyat almıştım sanırım senin fiyatın daha uygun araç konusuna gelince kullanan arkadaşlar sadece birazcık yakıt konusundan şikayetçiler yoksa sport modeli gerçekten tatminkar motorda öyle gerekli performansı sağlıyor yakıt sıkıntısı olmaz dersen tercihin güzel

cosmaya 51.000 ıstedıler gercı telefonda görüştüm bayiye gitsem düşermi bilmiyorum,benim de kafamda yakıt konusu var uzun yolda yakmıyor pek ama istanbuldayız trafik malum:(

yakıt konusunda forumda epey uzun yzaılar mevcut ama özeti şu 1.4 motor ş içi trafikte 9 dan aşağı yakmıyor , 1.3 dizel 6- 6.5 civarı..maliyet olarak yarı yarıya nredeyse..1.4 kullanırken gerçekten ibrenin harektini gözlerinle farkedebilyorsun..performans olarak 1.4 tatmin edici.. iyi düşün taşın..sonradan pişman olma..istanbuldasın,deneme sürüşü yapabilrsin.. en azından benim aldığım bayide hem dizel hem 1.4 motor seçeneklri vardı deneme sürüşü içinn..faydalı olacaktır...

deneme sürüşü için genelde otomatık var diyolar gıcık oluyorum ona.ilk arabam 2008 astra classic 3 enjoy vardı sonra almaz olsaydım golf fsı vardı 2005 comfort bakalım 3.ye araştırmadayım

Geri