yenı opel alcam yardım???

Ynt: yenı opel alcam yardım???

Bende 1.6 T var suan 1800 km de ortalama 10.2 lt yakiyor,dusmeye de devam ediyor, 1.4 T kanaatimce 9 lu degerlerde kalacaktir, eger cok degilse benzinli alin, ama tasarruf sizin icin cok onemliyse dizelde sizi uzmeyecektir.zaten iki aracida test etme imkanina sahipsiniz kararsizsaniz test surusu yapin derim.

motor olarak 1.4 t daha ıyı gıbı donanım olarak sport mu cosmo mu acaba?

aracı kullanan arkadaşlar hiç keske almasaydım  dedımı. aracta bır arıza cıkıyor mu bıldıgınz bıraz da şans bu ama yıne genel bır sıkıntı var mı aracta cogunlugun yasadıgı acaba

araba alırken bayi hediye olarak ne verdi size yada ne alınabiliyor :)

imkanların el veriyorsa COSMO modelini düşünmelisin 140 lık araçlar genel olarak 8-9 lt  yakıyor

karter onemlı gercekten bedavaya getırmek lazm:) telefonda 47 dedı bıde bayıye yanıya gıdıyım pazarlık ıcın belkı ıner

Benimde aracım 1.4 T ve ortalam yakıt tüketimim 11.1  ;D kullanıma göre çok değişkenlik gosteriyor

ykslylmz link' Alıntı:
bna hiçbse vermedler uygun fiyata almıstım:) ama karter koruma için ısrar edın taksınlar.
bana her seyı hedıye ettıler karter koruma orjınal gm kaucuk paspas ucretsız oto yıkama daha ne olsun  :D

Bana telefonda verdiği fiyattan %7 civarı daha düşüğe bırakmıştı.

Yakıt değerleri az çok belli.Donanım için şunu tavsiye edebilirim.Eğer maddi imkanınız varsa aldığınız her donanım sizi daha mutlu edecektir ve iyi ki almışım dedirtecektir.Ben de karar aşamasında sport aracıma AFL ekleteyim mi diye düşünürken satış temsilcisi arkadaşın aydınlatması ile vazgeçmiştim.Çünkü aracımı çoğunlukla gündüz ve gece zamanında da şehiriçi kullanan bir profilim var.Bu durumda fonksiyonlarını tam olarak kullanamayacağım bir donanıma para ödemekten vazgeçtim, onun yerine araç içine ayrı bir hava katan, koltuğa oturduğumda gözümün önünde olan ve şu an en azından büyük şehirlerde bana yol gösterecek navigasyonu tercih ettim.Bu seçimimden hala çok memnunum.

Siz de kullanım profiliminizi ve aracınızı gece-gündüz, aydınlık ortam-karanlık ortam kullanım oranlarını belirlerseniz almanız gereken donanım daha verimli belirleyebilirsiniz.

Geri