Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten

Ynt: Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten

selimy link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=599.msg8733#msg8733 date=1298392755]
selimy  hocam, bu anten için komple  tavan dşemesi sökülecek, ön konsol sökülecek radyo çıkışına kadar işlem yapılacak.... inanılmaz bir işçilik ve tehlikeli uğraş....    sarkmanın sebebi döşemenin sökülmesi fakat tekrar fabrikasyon olarak  gerdirilip dikilememesi !!!

anladım abi kızma  :(
[/quote]
estağfurullah :)

daskinoglu link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=599.msg8721#msg8721 date=1298391731]
Arkadaşlar lütfen dikkat edin !!!  daha önce de çok kez belirttim, shark antenler zaten aylardır  çoğu serviste var ve fiyatıda işçilik dahil 300 tl ama kesinlikle yaptırmayın.  çünkü izmirde ki 3 servis döşeme sarkma yapma riski çok büyük diye belirtti.  cebinizdeki  paraya  göz diken  sırf sizden para kazanmak için "abi getir hallederiz"mantığına sahip servislerden her daim uzak durun.
ve özellikle tekrar belirtiyorum  sakın ama sakın  anten çin tavan döşemesini söktürmeye kalkışmayın !!!
valla akın hocan bu uyarın için çok teşekkür ederim..
ama ben bu bizim antenin çıkarılıp yerine gene döndürülerek yuvasına takılabilecek üçgen biçimli bir anten diye düşünmüştüm bir an...
yani dediğin gibiyse tabiki de asla ellettirmem..
ama benim düşündüğüm gibiyse kazık yemek için giderim servise hemen:)
[/quote]

keşke o kadar basit olsaydı bende hemen taktırırım :)

ya arkadaşlar akın beyi zorla kızdırıyorsunuz adam haklı on kere döşeme sarkar dedi olmaz dedi yapmayın dedi hala 300 lira diosunuz yaw :D

bu kadar uyarımdan sonra hala aracına sonradan shark anten taktıran olursa ilk buluşmada antenini kırarım :)

avukatakın link' Alıntı:
bu kadar uyarımdan sonra hala aracına sonradan shark anten taktıran olursa ilk buluşmada antenini kırarım :)

Sizin uyarılarınızdan dolayı anten gidecekse bizim uyarılarımızdan dolayı sizin aracı altınızdan alırız :)

acaba pazarlık yapsak 200 e takarlar mı  011zaa

avukatakın link' Alıntı:
adam haklı beyler..  :D

yaww  bu forumu seviyorum ben:)             

akın hocam ne çok takılıyolar sana ,forumda seni seviyor sanırım 14alkiss

lidokain link' Alıntı:
akın hocam ne çok takılıyolar sana ,forumda seni seviyor sanırım 14alkiss

Forumun Nissan Juke'u :)

Geri