Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten
Ynt: Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten
merhaba arkadaşlar 1 hafta önce nihayet aracıma kavuştum ancak kontrol ederken, arabnını tavan döşemesinde bir çivinin girebileceği kadar hafiften bir yırtık tespit ettik ve tutanak tutturduk fotoğraf çektiler 15-20 gün sonra tavan döşemeniz gelir takılır dendi. bende tavanı sökülmüşken balık sırtı anten taktırırm diye düşünüyordum şimdi iyice korktum tavan döşemesini değiştirsem mi değiştirmesem mi? servisteki görevli döşemelerin geçmeli olduğunu sarkma ses vs yapmayacağını belirtti ama ben hala karar veremedim 023hm
Bu linki incelediniz mi? Tavan döşemesi ile tespiniz bendeki şekilde ise bu bir yırtık değil sadece tavan döşemesinin yerinden çıkması şeklinde ama sizin ki sert bir çizim ile kesilmiş gibi mi bilemiyorum tabi.
Ynt: Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten
Arkadaşlar Merhaba ... Nihayet babamın Cıtroen C5'inde ki kısa anteni söküp kendi aracıma takmayı deneyebildim .. Sonuç çok güzel .. Radyo aynı şekilde kanalları çekmeye devam ediyor .. Antende güzel duruyor .. Eğer uzun antenden şikayetçi olan arkadaşlarımız varsa , kısa antenlerden satın alabilirler ( 20 TL ) .. 14alkiss