Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet navili ve cosmo paketler gelmiş vay be... belki arkas izmir de cosmo vardır.. ben egem e gittim yol üstü diye... pek işim olmaz orayla normalde...
Bir çok şey gerçekten güzel ve harika, şu an için tek eleştirebilecegim şey, orta konsolu çevreleyen gri parça. Bence havasını bozuyor o renk, dizaynın guzelligini biri törpülüyor gibi geldi. Tabii ki zevk renk meselesi ...
10 gün kadar önce bende resimlerini cekmistim hatta 1.7 cdti 125 hp sini 2 saatligine deneme sürüsüde yaptim 18 lik lastikler olmasina ragmen öncekilere göre birazda olsa yumsamis resimleri koyamadim pc de sorun var gerci Umut herseyi aciklamis bana söz yok bence cok basarili olmus ama kücük bir iki ayrinti üzerinde durulabilirmis örnegin afl xenon günüz farlari okey ama normal verziyondada en azindan mercekli helogen olabilirdi ayni eksikligi insigniadada yapmislar ama yinede astra bana göre kücük de olsa harika olmus bu segmentteki araba almayi isteyenler bakmadan ve özellikle deneme sürüsü yapmadan gecmesinler..
galiba resim isini cözüyorum yavas yavas.cok hosuma giden bir ayrintiyi söylemeden edemiycem benin kullandigim üsttede yazmistim 1,7 cdti 125 hp tüz vitesti 6. vitesle 120 ile giderken devir saati 2000 deydi buda araca sessizlik veriyor sanki 120 ile rolantida gidiyormussunuz gibi.. cok yagmurlu bir hava idi detayli fotolayamadim .. kadranin rengi cok hos beyaz.. günüz kullanmama ragmen cok güzel görünüyordu ..
Hepsi çok güzel modeller yuvarlak hatlar estetik ve ince kıvrımlar falan filan.Yeni bir otomobil için dizayn edilmiş olsa harika başarılar derim.Ancak benim görüşüm şudur hele yan profilden görüntüsünde aklıma bir kaç model geliyor focustan başlayıp bir italyan otomobilinin bilmem ne modeliyle de benzerlikler buluyor zihnim.BMW nin MERCEDES'in logolarını sök konseptlerini göster diyebilirim ki bu BMW'dir yani özünde değişen kasası gibi görünsede ruhu hep aynıdır.Genç arkadaşlar begenebilir sorun yok ama muhafazakar ve tutucu bir tarafım yok artık! bu damı OPEL deyiveriyor.Umarım demem anlaşılmıştır.Almancasını çevirip fabrikasına da yazacağım.Yaşlandıkça uğraşası geliyor insanın.
sevgiler saygılar