Yeni opel astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ergonomik spor deri koltuğa ve Cosmo'larda radyonun etrafındaki krom çerçeveye hastayım:(

Astra hararet gösteregsine geri dönmüş. h serisinde hararet göstergesi yoktu galiba

çakmasını yani cruze alırım valla okadar para sayılmaz

İstanbul'a gelenler daha iyiymiş:D

Siyah Cosmo, gri Sport olması lazım.

Serdar99'un kareleri:
Resimler için teşekkürler açıkcası web sitesinde daha güzel gözüküyordu araç dış tasarımı olarak şuan için Ford Fiesta daha güzel bence

Kataloğa baktımda CDTI ler için 5 vites diyor 1.6 115 ler içinse 5 veya 6 diğerleri için 6 vites diyor niye mazotluda vites küçültmüşler varmı bilgisi olan

Az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa Afl xenon led vs. li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok

az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa afl xenon led vs. Li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok

+1907

Az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa Afl xenon led vs. li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok

Size olumsuz özellikler neler ?

Ben de inceledim. En azından şunu söyleyebilirim. Aynı paraya 2. el çooook güzel, temiz arabalar var.

Bu arada unutmadan söyleyeyim... Yetkili satıcıdaki görevli "Bakan çok ama alan yok" dedi.

Bu arada unutmadan söyleyeyim... Yetkili satıcıdaki görevli "Bakan çok ama alan yok" dedi.
Olumsuzluklar:
1-Kaput amortisörü (H ta var)
2-Kaput açma dili bi garip olmuş soldan sağa çekiyon kapatırken dan diye bırakmak gerek tuhafıma gitti
3-Renkli ekran için Cosmo (yeter artık)
4-Bluetooth için Cosmo
5-Xenon,Led,Afl için Cosmo
6-Sürüş Flex ride midi neydi (sport tour vs..) enjoyda yok
7-Kelebek cam
8-Ön çok ferah ama arkasının inmesi binmesi zor geldi.
falan filan ilk aklıma gelenler bunlar

Geri