Bu aracın essentia modeli en az 40.000 TL dir arkadaşlar.Cosmo veya elegance modellerini düşünemiyorum.Çok güzel araba ama o para verilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 içi neredeyse aynı.
ben bugun gittim bakmaya ve fiyat uygunsa siparisi vermeye ama kapaliydi. insallah pazartesi gidip hem deneme surusu yapacam hem de siparisi verecem. internetten cosmo modeli deri koltuk navigation adaptive farlar xenon ne bilim fulla cok yakin modeli 24.000 euroya yakin bir fiyat veriyor.
evet sonunda bugun siparisi verdim arkadaslar. cosmo+ AFL+ FlexRide+dvd800+19 jant 23.000 euro deri koltuklara 1.500 euro ekstra odemek istemedim zaten cosmolar yari deri koltuklu kapi icleri de deri doseme. ama mart ayi icinde gelecekmis bu donanimda astra yoktu stoklarinda.
evet sonunda bugun siparisi verdim arkadaslar. cosmo+ AFL+ FlexRide+dvd800+19 jant 23.000 euro deri koltuklara 1.500 euro ekstra odemek istemedim zaten cosmolar yari deri koltuklu kapi icleri de deri doseme. ama mart ayi icinde gelecekmis bu donanimda astra yoktu stoklarinda.