Yeni opellerde süspansiyon eskiler gibi sert mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Amasya şehir içinde dakka başı kasis çıkur felan var. Acayip rahatsız oluyorum buralardan geçerken.Çukurlardan kaçacam diye kaza yapcaz valla. Bu arabaları yumşatmanın bi yolu var mı?

caddy nin süspansiyona hastayım ya çukurlar tıssst tıssst ediyo bide çok yumusak vw genel olarak yumusak zaten

transporter t4 de kullanıyorum sürüş rahat ama virajlarda adrenalin salgılatıyor opel gibi yol tutamıyor(minibüslede araba karşılaştırlımaz ama)

opeldede salgılıyoruz nedeni daha hızlı virajlara girebildigimzi için :)

ama denemeyelim !!!

evet sert değil AŞIRI sert bence yani kendi arabam için sölüyorum tamam hızlı yoltutui süper ama birazda konfor lazım yahu :)

opelin süspansiyoun sert olmasının sebebi aracın daha yol tutuşu sağlamasını elde etmek için sert çok yumuşak olursa süratli viraja girmek zorlaşır opelde çok büyük rahatlık istiyosanız omega ya bineceksiniz:D yumuşak süspansiyon olarak wv war

mercedesinki nasıl merak ettim.:)

ooo ona laf yok mercedesi kullandığım zman ki şu bir aydır ben kullanıyorum ztn onun süspansiyonu varmı yokmu belli değil sadece uçarak böleee yapğ gibi gidiyor :D :D tank la gidiyomuş gibi hem sağlam hem güvenli hemde sarsıntısız bi sürüş veriyo bence opelinde eksiği bu ztn

Düzgün asfaltlı virajlarda güzel sert süspansiyon ama yamalı, dalgalı, eski yollardaki virajlarda sanki zıp zıp'a binmişsin ve arkaya atacakmış gibi zıplıyor.

Düzgün asfaltlı virajlarda güzel sert süspansiyon ama yamalı, dalgalı, eski yollardaki virajlarda sanki zıp zıp'a binmişsin ve arkaya atacakmış gibi zıplıyor.
+1:good:
ülkemizin yollarının da genelde yamalı bohça olduğunu düşünürsek sürekli zıp zıp:)

Geri