Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amasya şehir içinde dakka başı kasis çıkur felan var. Acayip rahatsız oluyorum buralardan geçerken.Çukurlardan kaçacam diye kaza yapcaz valla. Bu arabaları yumşatmanın bi yolu var mı?
opelin süspansiyoun sert olmasının sebebi aracın daha yol tutuşu sağlamasını elde etmek için sert çok yumuşak olursa süratli viraja girmek zorlaşır opelde çok büyük rahatlık istiyosanız omega ya bineceksiniz yumuşak süspansiyon olarak wv war
ooo ona laf yok mercedesi kullandığım zman ki şu bir aydır ben kullanıyorum ztn onun süspansiyonu varmı yokmu belli değil sadece uçarak böleee yapğ gibi gidiyor tank la gidiyomuş gibi hem sağlam hem güvenli hemde sarsıntısız bi sürüş veriyo bence opelinde eksiği bu ztn
Düzgün asfaltlı virajlarda güzel sert süspansiyon ama yamalı, dalgalı, eski yollardaki virajlarda sanki zıp zıp'a binmişsin ve arkaya atacakmış gibi zıplıyor.
Düzgün asfaltlı virajlarda güzel sert süspansiyon ama yamalı, dalgalı, eski yollardaki virajlarda sanki zıp zıp'a binmişsin ve arkaya atacakmış gibi zıplıyor.