Ynt: Yeni Rekor Denemem (1.4T ile 903km+112km menzil)
BMW 3.20D var muhtesem performans sizi heycanlandiran arac gaza basinca duz gitmeyen bir arac.
Ortalamasi 8.8 i gecmiyor.
Benim manuel fakat nasil bizim araclarda da yakit tuketimi farki varsa bmw de de olabilir arkadasimin 10 litre keza benimde oyle.
Hatta yakit tuketimini dusur diye tc bile kapamayi denedim.
eketen link' Alıntı:10 lt. yakıp muhteşem performans sunan araç da yok ne yazıkki.
BMW 3.20D var muhtesem performans sizi heycanlandiran arac gaza basinca duz gitmeyen bir arac.
Ortalamasi 8.8 i gecmiyor.
astraowner link' Alıntı:316 bmw 116 hp gitmeyen bir araç iş arkadaşımda var 0-100 ü 13 sn lerde olan tüketimi 2mizde neredeyse aynı yolda (levent-beşiktaş,levent -dikilitaş) ben 9.2 lt deyim şuan o 11.5 lt yakıyor nasıl aynı tüketime sahipler? 2 mizin araç kullanımıda hemen hemen aynı diyebiliriz ve akşam o kısacık mesafeyi almamızda 1.5 saat sürüyor tüketimim bu daha altını hiçbir benzinli araç yakmaz 140hp gücünde yanlız şunu söyliyim sizin araç otomatikse buna katılırım çünkü sitedeki arkadaşların yorumları manuel ile otomatik arasında 2 lt ye yakın fark olduğu yönünde
Benim manuel fakat nasil bizim araclarda da yakit tuketimi farki varsa bmw de de olabilir arkadasimin 10 litre keza benimde oyle.
Hatta yakit tuketimini dusur diye tc bile kapamayi denedim.