Ynt: Yeni Rekor Denemem (1.4T ile 903km+112km menzil)
araç 15.000km de.
Bir arkadaş 10 litre yakıpta performans sunan araba var mı diye dedi örneği verdim.
öyle bir şey yok biz astrayı 50.000 e aldığımızda arkadaş 83.000 liraya 3.20d sadece deri koltuk opsiyonlu aldı.
vs vs vs.
arkadaşlar neden böyle konuyu dağıttınız ben anlayamadım kusura bakmayın.
burada astrayla 3.20 kıyası yapmıyoruz veya dizel benzin kıyası yapmıyoruz.
açıkca okursanız ben 1.4 turbo sahıbıyım ve çok yaktığından şikayet ediyorum neden bu şekilde bir yaklaşım gösterdiniz anlayamadım hem konu dağılmış hemde biraz dalga geçer moda dönmüş.
siz sordunuz ben yanıtladım örnek verdim 3.20 var dedim ben pişmanlığımı belirttim 100 liraya 200 km yol yapıyorum otoban kullanmadan ve arabanın bunu hak edicek şahane bir performansıda yok bunu söyluyorum bunlar benim kendi arabamla alakalı görüşlerimdir.siz bir depoyla 600 650 km yol yapıyorsanız ne mutlu size.
astraowner link' Alıntı:araç kaç km de?
araç 15.000km de.
eketen link' Alıntı:Eğer siz 320d ile astra 140 benzinliyi kıyaslayacaksanız yapacağınız iş yaklaşık iki katı parayı verip 320d almak. Bir de benim anlayamadığım nedense sizin gibi benzinden şikayet eden arkadaşlar hep 320d yi kıyas gösteriyor. İyiki üretmiş BMW bu aracı.
Bir arkadaş 10 litre yakıpta performans sunan araba var mı diye dedi örneği verdim.
eketen link' Alıntı:Bazen kendimi keriz gibi hissediyorum. Acaba 320d 60bin di de ben mi fark edemedim diye. Hani silah zoruyla da satmadıkları için astra yı bana iyice işkilleniyorum kendimden. general_hoho
öyle bir şey yok biz astrayı 50.000 e aldığımızda arkadaş 83.000 liraya 3.20d sadece deri koltuk opsiyonlu aldı.
vs vs vs.
arkadaşlar neden böyle konuyu dağıttınız ben anlayamadım kusura bakmayın.
burada astrayla 3.20 kıyası yapmıyoruz veya dizel benzin kıyası yapmıyoruz.
açıkca okursanız ben 1.4 turbo sahıbıyım ve çok yaktığından şikayet ediyorum neden bu şekilde bir yaklaşım gösterdiniz anlayamadım hem konu dağılmış hemde biraz dalga geçer moda dönmüş.
siz sordunuz ben yanıtladım örnek verdim 3.20 var dedim ben pişmanlığımı belirttim 100 liraya 200 km yol yapıyorum otoban kullanmadan ve arabanın bunu hak edicek şahane bir performansıda yok bunu söyluyorum bunlar benim kendi arabamla alakalı görüşlerimdir.siz bir depoyla 600 650 km yol yapıyorsanız ne mutlu size.