yeni rekorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar geçen hafata mardinde depoyu fulledim ve yola çıktım adanada servise girdim bişey sorup çıktım yola devam ettim o gece tekir yaylasında kaldım sabah tekrar yola devam ulukışladan niğde, nevşehir üzeri ürgüp e geçtim tekrar geri döndüm ve nevşehhire geldim shell istasyonuna girdim tas tamam 897 km. yol oldu ve aldığım benzin tam olarak 45 Lt. ve 130 ytl.lik ti yani hala 5 Lt. benzinim vardı yani yolda kalmak üzere devam etsem 1000 km. garanti. Ama 100 Km sürati hiç geçmedim ve klima calıştırmadım 2004 Astra g NJOY 1.6
tebrikler için şimdiden tşk.

iyi ve sabırlı kullanmışsınız gayet başarılı tebrikler

abi bencede normal hatta fazla bile denilebilir.bizim arabayla gölcük antalya araba aşırı yüklüydü 5 6 kere mola vermiştik. eskişehir ısparta üzerinden gittik dağ bayır dar yol filan 800 kmydi toplamda eve vardığımızda çeyrek çizgisinin tam altındaydı tekrar doldurmadık ama 47 litre yakmamıştır yani. araçta 94 gt sfi 2.0i 150 hp

Harika doğrusu. Ben dizel arabamla bu kadar yol gidemiyorum. max 700km yapabiliyorum.

helal olsun. Sabır maşallah. Ben dizelle anca 850km yol yaptım. İçinde kalanla aynı şekilde en fazla 100km daha giderdi.

herkese teşekkürler

Geri