yeni rekorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O Zaman Neden Arabanın Lüksüne biniyoruz Madem 100 km yi geçmiyecez klima açmıcaz ???
Arkadaşlar Türkiyenin Hali Budur Ve Ortadadır Bize Pahalı Araba Satıp Sırtımızdan da Vergiyi Almayı Bİlenler Siz Alın Alın Biz Size Birde Benzinden Yaparız Dercesine ....
Arkadaşlarda Kendi Rekorlarını Denemeye DEvam Milleti Düşürdükleri Hallere Bak Yazıkları Olsun ..

O Zaman Neden Arabanın Lüksüne biniyoruz Madem 100 km yi geçmiyecez klima açmıcaz ???
Arkadaşlar Türkiyenin Hali Budur Ve Ortadadır Bize Pahalı Araba Satıp Sırtımızdan da Vergiyi Almayı Bİlenler Siz Alın Alın Biz Size Birde Benzinden Yaparız Dercesine ....
Arkadaşlarda Kendi Rekorlarını Denemeye DEvam Milleti Düşürdükleri Hallere Bak Yazıkları Olsun ..
Bencede:alkis: 80-90 km ile gitmek belli bir noktaya kadar olabilir ama tasarruf için yazın bile klima kapalı gitmek:(

wallla ii gib duruyo ve benim araba depo full 62 lt ve klima hep açık yanlız curise controlde ve 95 km ayarlı iken 800 km yaptım bende 3-4 lt daha vardı benzi alırken unutmadan 2.0 turbo araç sizce nasıll bana bayaa ii geldi de :)

küçükçekmeceden fulledım ve yola çıktım klıma full açık edirneye 6,1lt ile gittim 250 km 70 km si köy yolu çeyreğin çok az altı

Geri