- Konuyu Başlatan
Ynt: Yeni tüketim rekorum.
Ben + Active Select = Facia tüketim değerleri.
Ben + Active Select = Facia tüketim değerleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O tüketim tabi ki çok fazla ama 1.4 gibi değilde 1.8 bir atmosferik araç gibi düşünmek lazım ama benim gözlemlerime göre depo dipteyken alınca daha hızlı bitiyor fulleyince daha uzun km yapılabiliyor ama koşullarda önemli tabi bugünlerde izmire bile kar yağdı 2-3 derecede motorun ısınması 10-15 dk yı buluyor buda tüketimi tavan yaptırıyorGNSpower link' Alıntı:Komple dip gaz gitsem yine 50 liraya 73 km 1.4 motora biraz fazla. (
Active Select'in hoş muameleleri bunlar bana, ki kapıştıklarımı da açık yüreklilikle yazdım yukarıda. 2 tane kapışma, toplam 3 dakika 45 saniye. (
astraowner link' Alıntı:O tüketim tabi ki çok fazla ama 1.4 gibi değilde 1.8 bir atmosferik araç gibi düşünmek lazım ama benim gözlemlerime göre depo dipteyken alınca daha hızlı bitiyor fulleyince daha uzun km yapılabiliyor ama koşullarda önemli tabi bugünlerde izmire bile kar yağdı 2-3 derecede motorun ısınması 10-15 dk yı buluyor buda tüketimi tavan yaptırıyor
dipp link' Alıntı:doğan aynı arabadan bulup tüketim konusunu bi konuşmalısın bence. eğer onunki azsa yapıcak bişi kalmadı...akşamları seni alıorum ve koşuya başlıyorsun. diyette şart oldu gibi sana
eketen link' Alıntı:Yok hepsi aynı. Bu, aracın motoru, kullananın becerisi falan değil. Bence tek oyuncu A.S Bakalım yağını değiştirecez ne olacak sonuç. Hadi diyelim sürücü 150 kilo ondan yakıyor; hiç mi 75 lik iki kişi binemeyecek bu merete.
GNSpower link' Alıntı:Teessüf ederim abicim ben 150 kilo değilim sadece 135 kiloyum. (((
eketen link' Alıntı:150 bile olsa baabında
ulas79 link' Alıntı:Doğan kafana takma bak benim tüketim fotolarına kendini avut ben hiiç sallamıyorum ,yak aslanım diyorum amaaaa yeri gelince vuruyorum kırbacı
GNSpower link' Alıntı:Sende olmasan zaten Ulaş hiç avutamam kendimi, arada senin ortalamaları düşünüyorum şükür diyorum kendim için. ((