ürünün ebayden alınırsa 150 -200 tl arası bulunur. artırmaya bağlı. türkiyede ise 300-400 arası diye biliyorum.
ilgin için sağol..çok aydınlatıcı oldun..
sağlıcakla kal..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ürünün ebayden alınırsa 150 -200 tl arası bulunur. artırmaya bağlı. türkiyede ise 300-400 arası diye biliyorum.
ilgin için sağol..çok aydınlatıcı oldun..
sağlıcakla kal..
güzel olmuş etem bey elinize sağlık... Sitede de araştırma ruhuna sahip arkadaşlar var buda güzel herkes yazarken dikkat etsin...)6. radyatör üstü koruma plastiği ( bazı vectralarda var)
ethem abi hatırlıyomusun bunu sana sormuştum. sende bu kadar paraya değmez demiştin. bak demekki vectraya her şey değiyormuş.
ethem hoca dikkatimi çektide sanki lpg hortumlarının boyları 20-25cm den uzun gibi bu uzun vadede sana sorun olabilir veya kısa vade de performansını etkileyebilir. şuan sanırım kit yeni pek farketmiyorsun ama ben lpg den dolayı bu arabada çok çektim seninde aynı sorunları yaşamanı istemem kısa zamanda bir baktır derim.. ne kadar kısa hortum o kadar iyi ama hepsinin boyu aynı uzunlukta olursa daha iyi kalibrasyon tutar lpg kiti..
aynı zamanda maşallah tabiki..