Yeni VW POLO ve otomobil kültürümüz

Ne diyebilirim ki Doğuş oto'nun tüm rezilliklerini açıkça söylemişsiniz. Yazdığınız her kelimeye tamamiyle katılıyorum. :good:

Tabiki bunlar sadece Doğuş'la alakalı değil. Örneğin benim aracımın üretimini göz önüne alın. Benim aracım 2005 model ve Honda Türkiye Gebze montaj. Aynı üretim yılındaki Hatchback Civic'ler ingiliz ve Japonya montaj. Aralarında donanım olarak çok farklar var. Buda herşeyi göz önüne serebilir. ;)

Vw gerçekten türk halkını sömürüyor bakıyorum almanca yol bilgisayarı çok sinir gerçekten kalite çok düşük

başka konularda bu olaya değinmiştim halkımız pahalı oldumu kalitelidir iyidir diye üstüne atlıyo işte bu atlamayı fırsata dönüştüren firmalarda var helal olsun bence Doğuş otoya Almanya da corsa ile polo,astra ile golf aynı fiyata satılıyor bizim memleketimizde insanlarımızında etkisi var tabiki vw mercedes kıvamına yükseltilmiş yazık

Çok güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık...

güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler..

bizim oğlan da gidip polo alıyor işte:D ah ah... :D:D

corsayı almadan önce bir pola almak üzereydim ama sanayici arkadaşlarımın
tavsiye etmemesi üzerine vazgeçmiştim wv adına yakışmayan bir araba bence

Son düzenleme:
Bende corsa almadan önce polo lara bakıyordum ....

çok dogru bir yazı altına imzamı atarım, seçici olmalıyız, hakkımızı aramalıyız, verdigimiz her kuruşun karşılığını istemeliyiz.Sırf markası var diye, bomboş bir arabya bir çuval para vermemek lazım. Kısaca bilinçli tüketici olmalıyız...

Geri