Yeni Yüzümüzle Karşinizdayiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Helal Hüseyin abi ya angellar baya can yakacak gibi stoplarda arkadaki bütünlüğü tamamlamış geriye kalanlar jant+panjur+spor yay bana göre olay bitmiştir ondan sonra Hüseyin abi vectranla bi yastıkta kocarsınız inşallah:)

Helal Hüseyin abi ya angellar baya can yakacak gibi stoplarda arkadaki bütünlüğü tamamlamış geriye kalanlar jant+panjur+spor yay bana göre olay bitmiştir ondan sonra Hüseyin abi vectranla bi yastıkta kocarsınız inşallah:)
imkanlar elverdiği ölçüde güzelleştirmeye devam

imkanlar elverdiği ölçüde güzelleştirmeye devam
Tabiki öle abi dediğimiz şeyler basit şeyler diil canım dikkat ettiysen bi yastıkta kocayın dedim gerçi benim düşüncem bu ama o kadar masraf yapıp sonra satılık yazısını yapğıştırmak açıkcası bana koyar ama işte araba almak yerine güzelleştirmeler,güçleştirmeler,vs... yaniHüseyin abi uzun lafın kısası allah nasip ederse zamanında efsane olan bi araç bulup örn:sfi bi gsi imkanlarım elverdikçe toplamaya çalışcam veya bir diğer adı modifikasyona başlıcam ama harbiden araç çok güzel duruyo tekrardan kazasız belasız binmek nasip etsin.darsısı benim başıma:rolleyes:

10 numara olmuş.app plakalar ile şahane olacak

Geri