Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adının wectra olmasını istemezdim...vectra olabilir mi adı...
büyük harfler ayrıca forumda yasak değil mi ? eleştirmek için değil arkadaşı bilgilendirmek için
bilmekle alakası yokki v yerine w kullanmak benim hoşuma gitmiyor sadece. boşunada değil bende tam düzgün kullanmıyorum noktalamaları vs ama en azında v yerine w g yerine q kullanmıyorum kullanmamaya özen gösteriyorum...ya bu kadar da dikkat etmeyin ne demeye çalıştığı anlaşılıyor zaten gereksiz yere mesaj yazıyorsunuz biliyorsunuz onun ne demeye çalıştığını ...
ya bu kadar da dikkat etmeyin ne demeye çalıştığı anlaşılıyor zaten gereksiz yere mesaj yazıyorsunuz biliyorsunuz onun ne demeye çalıştığını ...
polemik oldu arkadaş yazdığımız post ya. sözüm size değil internet adabına göre büyük harfle yazı yazmak yanlış anlaşılır. zaten forum kurallarındada imla kurallarına uyma zorunluluğu vardır. he bu demek değildirki noktası virgülüne kadar takipedilmek değil ancak en azından uymaya çalışsak güzel olur düşüncesindeyim...anlayışla karşıladığınız için teşekkürler...