Yeniden üretime geçse???alırmısınız???

alınır.

Ekran ortaya konsolun üstüne alınacak.
Farlar modernleştirilecek.
ESP olacak.
Direksiyon küçültülecek.
Birazda günümüz teknolojisi sensörler vs.

Al sana süper bir araba :D

Elektrik elektronik düzelmiş olursa alırım. :)

ben almazdım. azcık değişikliğe açık olun yav bir ömür vectra ile geçermi.....

15 sene önce hayranlıkla baktığım bir araçtı. Hoşuma gidiyordu çünkü görünüşü güzeldi. Fakat maalesef yıllar geçtikçe yüzü eskidi, yaşlandı. Ayrıca barındırdığı onca elektronik (sensör vb) arızaları, sorunları nedeniyle değil şimdi 7-8 sene önce bile almazdım :). Yerine o zamanların artisi Mazda 323F Lantis alırdım.

hafif rötüşlarla ve özelliklerle daha cekici daha karizmatik olacagı kanaatindeyim.. alırdım

adının wectra olmasını istemezdim...vectra olabilir mi adı...

büyük harfler ayrıca forumda yasak değil mi ? eleştirmek için değil arkadaşı bilgilendirmek için :)

ya bu kadar da dikkat etmeyin ne demeye çalıştığı anlaşılıyor zaten gereksiz yere mesaj yazıyorsunuz biliyorsunuz onun ne demeye çalıştığını ...

ya bu kadar da dikkat etmeyin ne demeye çalıştığı anlaşılıyor zaten gereksiz yere mesaj yazıyorsunuz biliyorsunuz onun ne demeye çalıştığını ...
bilmekle alakası yokki v yerine w kullanmak benim hoşuma gitmiyor sadece. boşunada değil bende tam düzgün kullanmıyorum noktalamaları vs ama en azında v yerine w g yerine q kullanmıyorum kullanmamaya özen gösteriyorum...

anlayışla karşıladığınız için teşekkürler...

yeniden üretilmeye başlasa
eski b2 kasanın aynısı olsa sadece motoru biraz daha güçlü olsa ve göğüste orj. dokunmatik ekran olsa..
Elbette alırım yine beyaz bi b2 :D

anlayışla karşıladığınız için teşekkürler...
polemik oldu arkadaş yazdığımız post ya. sözüm size değil internet adabına göre büyük harfle yazı yazmak yanlış anlaşılır. zaten forum kurallarındada imla kurallarına uyma zorunluluğu vardır. he bu demek değildirki noktası virgülüne kadar takipedilmek değil ancak en azından uymaya çalışsak güzel olur düşüncesindeyim...

Geri