G kasa astra bende kullanıyorum. 1.6 yı kullananlar yorum yazarlar, 1.6 nin nekadar yaktığını bilmiyorum ama bende g kasa 1.4 twinport var. İnanın çok çok az yakıyor. Hatta geçenlerde forumda bir konuda yazmıştım inanmamislardi iki hafta önce Sakarya - İstanbul arası yolculuk yaptım. 90-100 km hızla yavaş yavaş gidip geldim. Gitmeden önce lpg yi fulledim dönüncede hemen fulledim. 14 kuruş yaktı. Sakarya da gazı 2.10 tl den almıştım. Tek başıma gittiğim halde otobüsle gitmekten ucuza geldi. 1.6 nin yakıtını bilmem ama 1.4 cok iyi. İki motoruda sürdüm. Biri 90 beygir biri 100 beygir. İnanın 10 beygir neredeyse fark edilmiyor. 1.4 birazdan ucuz olduğundan bunlarada bakmanızı tavsiye ederim. 5 senedir kullanıyorum memnunum
Senin araba yine çok yakmış abi, forumdan Kontrol Ünitesi "Serdar" arkadaşımızın 2004 Vectra C1 1.6 Benzin/LPG aracı uzun yolda o koca cüssesine ve 1.6 motoruna rağmen 14 kuruş yakmış sabit 90-100 hızla. Benzin ile binmiş olsa 25 kuruş civarı bir tüketime tekabül ediyor. Hani şahsi olarak çok sevdiğimiz ama araba bilgisi olarak en ufak bilgisi olmayan arkadaşlarımız var, objektif yaklaşamıyorlar Opel'in yakıt tüketimine. Ben şuan Seat Leon 1.6 kullanıyorum, uzun yolda 20 kuruşun altına inemediğim için 2.0 Vectra B mi çok özlüyorum. Litresi 2.70 den 18 kuruş yaktığım, yol bilgisayarında 6-6.2 gördüğüm günleri özledim
Görseli paylaşıyorum
Son düzenleme: