yetkili serviste yedek parça sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzer bir durumda benimbaşıma geldi.Vectra b'nin ön ve arka balatalarını değiştirmek üzere gittim.Ve aynı sonuç.Aynı şeyleri bana da söylediler

Benzer bir durumda benimbaşıma geldi.Vectra b'nin ön ve arka balatalarını değiştirmek üzere gittim.Ve aynı sonuç.Aynı şeyleri bana da söylediler

aks körüğü hadi neyse ama balatada yoksa kapatsınlar servisi hal de meyve satsınlar

en iyisimi servis yerine iyi bir ustanız olsun.her aracınızı servisten daha iyi yapıyorlar,hem parça sıkıntınız olmuyor ne yapıp edip buluyorlar.ben öyle yapıyorum.

ellerinde o da olmaz :) Elmaya sipariş yazarlar

Kalite anlayışın varsa, müşterini memnun göndermek istiyorsan bütün modellerin bütün parçalarını, çok değil, 1'er tanesini elinde bulundurursun. showroomda 10 ar tane aynı araçtan yatıracağın yerde bu parçalardan rahat rahat stoğuna koyarsın.

bahsettiğim parça yaklaşık 50 YTL beyler, uçuk kaçık bir fiyatı da yok yani.. koca ankarada yok bu körük, belki 30 tane parçacıya telefon açtım.. 1 kişide çıktı, o da hurdacı :) ne yapayım eski körüğü ben...

aks körüğü hadi neyse ama balatada yoksa kapatsınlar servisi hal de meyve satsınlar

en iyisimi servis yerine iyi bir ustanız olsun.her aracınızı servisten daha iyi yapıyorlar,hem parça sıkıntınız olmuyor ne yapıp edip buluyorlar.ben öyle yapıyorum.

Katılıyorum garanti dolduktan sonra en iyisi sonuna kadar güvendiğiniz bir özel servis.

benimde arka sağ amortisör patladı servise götürdük şu an elimizde yoq ama 1-2 hafta içinde gelir dediler uyuz olmuştum valla

Geri