yetkili serviste yedek parça sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazık günah yaa, kimin kazandıkları parada gözü varki, daha böyle sahtekarlık yapıyorlar,
üc kagıtcının önde gideniymiş bunlar yaa benimde yolumun üstü yakın 2 sene önce vectra mı götürmüştüm bir daha yoooooook bitti kimseyi göndermem üsütne basa basa bunlar böyle adamlar derim....
Esnaflıga yakışırmı şu hareket yaaaaaa terbiyesizlik resmen:(:(

ne yaparlarsa kendilerine yaparlar...

yazık günah yaa, kimin kazandıkları parada gözü varki, daha böyle sahtekarlık yapıyorlar,
üc kagıtcının önde gideniymiş bunlar yaa benimde yolumun üstü yakın 2 sene önce vectra mı götürmüştüm bir daha yoooooook bitti kimseyi göndermem üsütne basa basa bunlar böyle adamlar derim....
Esnaflıga yakışırmı şu hareket yaaaaaa terbiyesizlik resmen:(:(

Türkiye poele atmış olduğum şikayet mealine şimdiye kadar cevapverilmemiştir bilgilerinize.

Türkiye opele atmış olduğum şikayet meiline cevap verilmemeştir. Bilgilerinize.:hıh: Eğer gelirse bilgilendiririm.

Son düzenleme:
Cehaletimi mazur görün ama aks körüğünün yırtıldığı nasıl anlaşılır?

off topic olmasın :) yırtığını görürsün, arabada bir miktarda vibrasyon yaptırır...

Cehaletimi mazur görün ama aks körüğünün yırtıldığı nasıl anlaşılır?

Ayni zamanda yırtılmış körük çevresinde yağ kaçağı ve yağlanma görülür.;)

Benim körük yırtılmıştı çamurluk ve lastik yağ olmuştu resmen farkında olmadan o halde 100 km den fazla yol gittim sağ ön kapı olduğu gibi yağ olmuştu ayrıca gittiğim yerlerdede iz bırakmışım:)

Geri