hiç karşılaşmamış arkadaşlar için resmini çektim,bilgi ekranında bu uyarı çıktığında silecek suyunuz full konumundan 2.5 litre eksik demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demek Doğan vatandaşa hizmet etmek vazifemizGNSpower link' Alıntı:Aha pek sevimli.
Sağolasın paylaşım için Ulaş.
Bu arada Ekle Ulan der gibi emir kipi kullanması da pek nazik. Ekleyiniz yazmaya uğraşmamış yazan. (
GNSpower link' Alıntı:Aha pek sevimli.
Sağolasın paylaşım için Ulaş.
Bu arada Ekle Ulan der gibi emir kipi kullanması da pek nazik. Ekleyiniz yazmaya uğraşmamış yazan. (
TOGI link' Alıntı:Yeri dar Doğanım müsait olsa neler yazar oraya 011zaa 011zaa
Eğilin , Soldaki kol ile kaputu açın , araçtan çıkın , aracın önüne geçip kaput kapağını kaldırın , sonra oradaki üzerinde bu uyarıdaki resim ile aynı olan kapağı bulun , saat yönünün tersine çevirerek açın gibi...
çellocu link' Alıntı:1 litre cam suyu ve 1,5 litre su koyduğumda deposu doluyor
ben de 4 yüksek ihtimal 5 lt olduğunu düşünüyorum çünkü 3 lt doldurduktan sonraxylent link' Alıntı:Depo kısmen doluyken koymuş olabilir misiniz? Ben uyarıyı aldıktan sonra 5 litre doldurdum. Deponun hacmini tam bilmesem de depo ve boruların hacminin toplamının 5 litreden fazla olduğuna eminim.