yıkama suyu az uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Siteyi ziyaret et
hiç karşılaşmamış arkadaşlar için resmini çektim,bilgi ekranında bu uyarı çıktığında silecek suyunuz full konumundan 2.5 litre eksik demektir.

i5406499_snc00068-jpg

Ynt: yıkama suyu az uyarısı

Aha pek sevimli. (:

Sağolasın paylaşım için Ulaş. (:

Bu arada Ekle Ulan der gibi emir kipi kullanması da pek nazik. Ekleyiniz yazmaya uğraşmamış yazan. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Aha pek sevimli. (:

Bu arada Ekle Ulan der gibi emir kipi kullanması da pek nazik. Ekleyiniz yazmaya uğraşmamış yazan. ((:
ne demek Doğan vatandaşa hizmet etmek vazifemiz :D

GNSpower link' Alıntı:
Aha pek sevimli. (:

Yeri dar Doğanım müsait olsa neler yazar oraya  011zaa  011zaa

Eğilin , Soldaki kol ile kaputu açın , araçtan çıkın , aracın önüne geçip kaput kapağını kaldırın , sonra oradaki üzerinde bu uyarıdaki resim ile aynı olan kapağı bulun , saat yönünün tersine çevirerek açın gibi...

TOGI link' Alıntı:
Yeri dar Doğanım müsait olsa neler yazar oraya  011zaa  011zaa

Eğilin , Soldaki kol ile kaputu açın , araçtan çıkın , aracın önüne geçip kaput kapağını kaldırın , sonra oradaki üzerinde bu uyarıdaki resim ile aynı olan kapağı bulun , saat yönünün tersine çevirerek açın gibi...

Orta ekrana bir ipad2 patlatırlarsa uygulamalı bile gösterirler aslında. ((:

teşekkürler paylaşım için
toplamda kaç litre alıyor peki 4-5 lt var sanırım, ben 3 litre civarı eklediğimi hatırlıyorum

1 litre cam suyu ve 1,5 litre su koyduğumda deposu doluyor

çellocu link' Alıntı:
1 litre cam suyu ve 1,5 litre su koyduğumda deposu doluyor

Depo kısmen doluyken koymuş olabilir misiniz? Ben uyarıyı aldıktan sonra 5 litre doldurdum. Deponun hacmini tam bilmesem de depo ve boruların hacminin toplamının 5 litreden fazla olduğuna eminim.

xylent link' Alıntı:
Depo kısmen doluyken koymuş olabilir misiniz? Ben uyarıyı aldıktan sonra 5 litre doldurdum. Deponun hacmini tam bilmesem de depo ve boruların hacminin toplamının 5 litreden fazla olduğuna eminim.
ben de 4 yüksek ihtimal 5 lt olduğunu düşünüyorum çünkü 3 lt doldurduktan sonra
daha da dolması için yer vardı

Geri