Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 97 model opel vectra 2,0 cd aracın bir yıllık sabit gideri ne olur,az önce yıllık vergisinin 420ytl olduğunu öğrendim başka neler vardır,herkeze teşekkürler.
Benim vectra yok ama benimkisini hesaplayalım hesaplayalım diyorum çünkü toplamı bende burada göreceğim.
Vergi:420
kasko:900
t.sigortası:188
Yıllık bakım:250
yıllık benzin:1200
Toplam:2958 Bunun içerisinde yıkama v.s yok küçük çıkacak arızalar yok
arkadaşlar 97 model opel vectra 2,0 cd aracın bir yıllık sabit gideri ne olur,az önce yıllık vergisinin 420ytl olduğunu öğrendim başka neler vardır,herkeze teşekkürler.
Sen kafaya koydun, bir opel vectra 2,0 cd alacaksın.
Standart olanlar: MTV + Trafik Sigortası + Kasko
Alacağın aracın bakımlı, temiz olmasına ve senin göstereceğin itinaya göre diğer masraflar değişkendir. Gözün korkmasın, ilk alırken ben de çok zorlanmıştım ama yıllar Opeli haklı çıkarıyor. Şimdiden hayırlı olsun diyelim mi?