Yine Bayan Sürücü Bıktım artık Bıktım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yine Bayan Sürücü Bıktım artık Bıktım..

B֜LENT link' Alıntı:
Gecmis olsun.
Ben de butun kazmalar istanbulda sanirdim. 

Bülent abi merak etme çoğu burada hergün 1000 kez sabır çekiyorum

Gökalp link' Alıntı:
Bülent abi merak etme çoğu burada hergün 1000 kez sabır çekiyorum
Hahaa bak bu dogru bikactanesi baska sehirlerde oda arkadasi bulmus.

teşekkürler abilerim ,arkadaşlarım.Yarın pasta alacam çekecem inşallah çıkar.ama benim beyaz boyaya da zarar vermiş biraz.1 degil 2 degil soyleyince bayanlara haksızlık ettin diyorlar.özür dilerim diyeceğine nolacak bişe olmaz diyor.kimse kusura bakmasın da adam gibi araba kullanmayi bilen bayan sayısı %2 yi yemin ediyorum geçmez.nerde trafikte sol şeriti işgal eden nerde ters yöne giren nerde arabaya sürten varsa bayan çıkıyor..

geçmiş olsun,valla trafikte iken hanım yanımdayken o bile yakınımızdaki araçları kadın kullanıyorsa aman dikkat et bayan şoför var diyor yani o bile hemcinslerinin nasıl kullandığını biliyor.

Cok gecmis olsun kardesim 4 sene once sabah ise giderken Tem de trafik vardi hafif rampada dur kalk dur kalk adim adim gidiyorduk onumdeki bayan bu sirada makyajini yapiyordu bir yandan zati muhterem arabayi geri geri kacirdi o kadar kornaya bastim ama anlamadi geldi geri geri carpti. Sonra arabadan indi bende indim ne dese begenirsiniz " onune baksana gormuyormusun " var yani boyle tipler, karsilastigimizde ofke kontrolu saglamayi basarirsak basimizin belaya girmesini onleriz

OGOKTAS link' Alıntı:
Cok gecmis olsun kardesim 4 sene once sabah ise giderken Tem de trafik vardi hafif rampada dur kalk dur kalk adim adim gidiyorduk onumdeki bayan bu sirada makyajini yapiyordu bir yandan zati muhterem arabayi geri geri kacirdi o kadar kornaya bastim ama anlamadi geldi geri geri carpti. Sonra arabadan indi bende indim ne dese begenirsiniz " onune baksana gormuyormusun " var yani boyle tipler, karsilastigimizde ofke kontrolu saglamayi basarirsak basimizin belaya girmesini onleriz

ben olsam tokatı geciririm valla eee kadın erkek eşit değil mi arkadaş bu ülkede  ;D

impartant link' Alıntı:
geçmiş olsun talihsiz bir kaza bende aynısı geçen yaşadım maalesef olduktan sonra geri gelmiyor.Neyse umarım daha kötüsüyle karşılaşmayız.

Yanlış bir tabir olmadı mı sizce de? Bence tüm kadınları bu paranteze almamanız gerekirdi_?

Bu arada gecmıs olsun hocm... Allah beterınden korusun

geçmiş olsun kardeşim.böyle dikkatsiz insanlara sinir oluyorum.

Geçmiş olsun kardeşim :(

Geri