Yine Bir Dedikodu : Güneşlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sad-x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim bagajdada aynından var ama yılda 1 kere ya kullanıyorum yada hiç kullanmıyorum.

bir rivayete göre cama balyozla vuruyormuş bu güneşlik, çok işlevli :D

400 sene önce söylense inanılabilir di.sanırım pek anlamıyor fizikten.kafaya takmanızda güzel olmuş :)

Kafaya takmadım, forumda çok kolay bir şekilde konu açıp cevapların gelmesi için kulağımın üstüne yattım :) Patlayacağına çatlayacağına inanmamıştım ama belki camın saydamlığını etkileyebilir, öyle bile olmasa başka bir zararı olabilir diye düşündüm, mesela tavan döşemesine yansıyıp ona zarar vermesi gibi. Böyle bir şey varsa bunu öğrenmek için sordum. Bunu bana söyleyen adam kafayı kırmış, ben değil. Cevaplar için teşekkürler.

Araç uzun süre bir yerde kalacak ise aracın ön camını kaparken dikkat etmemiz gereken şey tam anlamı ile kapamak gerek ya değilse belli noktalara güneş degeceğinden renk değişimi olabilir.

Alanyanın sıcağında sürekli kullanıyorum bundan daha kullanışlı bir şey yok.
yalnız cam ile güneşlik arasında plastik bir şey bırakmayın güneşten şekli bozuluyor.
daha sonra kaldırıp kutusuna koyarım diye acele ile navigasyonun montaj aparatını camda takılı bırakıp güneşliği takmış ve o şekilde unutmuşum.
2-3 gün o aparat güneşte cam ile güneşlik arasında pişmiş. bir kenarında hafif bir eğrilme olmuş.

Beyler online olan varsa konu nasil açiliyor bu tapatalktan?

Geri