yine yeniden toledo

arabanızın rengi duruşu tampon eki çok güzel jantlarda ayrı bi hava katmış güle güle kullanmanız dileğiyle

Allah razı olsun. jantlar baya beğeni topluyor. senin passatada gider bu jantlar.

passata düşünüyorum...sizin jantlar 18 galiba ben bunun 16 sını düşünüyordum yormasın diye...ama jant seçimindede karar vermedim...doğrusu...kimisi orjinali güzel diyor kimisi higlinede olan jantlardan tak diyor kimiside 5 kollu kimiside çok kollu seninkisi gibi bişey tak diyor kafam karıştı gitti iyice...

arabanızın rengi duruşu tampon eki çok güzel jantlarda ayrı bi hava katmış güle güle kullanmanız dileğiyle
teşekkürler. tamponlara ek yapılmadı. ayrı bi tampon takıldı. orjinalleri evde duruyor.
kazasız belasız cesasız .....leon neden düşünmediniz ?
çok teşekkürler. bu arabayı almazsam 2006 modifiyeli leon vardı onu düşünecektim. ancak boyası fazlaydı onun. bunda da anlaşınca vazgeçtim leondan.
passata düşünüyorum...sizin jantlar 18 galiba ben bunun 16 sını düşünüyordum yormasın diye...ama jant seçimindede karar vermedim...doğrusu...kimisi orjinali güzel diyor kimisi higlinede olan jantlardan tak diyor kimiside 5 kollu kimiside çok kollu seninkisi gibi bişey tak diyor kafam karıştı gitti iyice...
benim jantlar 17 vw grubuna güzel yakışıyor bunlar. veya 6 bacak krom jant.

Geri