yol bilgisayarı ekranındaki uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qonrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım hocam, muhtemelen basınçdan dolayı veya aracınızın eğimli yerdeki hareketinden dolayı sensör seviyesinin altına düşmüştü su, bu nedenle uyarı görmüştünüz. İçiniz rahat olsun şu an herşey yolunda.

• Beğen
Tepkiler: qonrul
Anladım hocam, muhtemelen basınçdan dolayı veya aracınızın eğimli yerdeki hareketinden dolayı sensör seviyesinin altına düşmüştü su, bu nedenle uyarı görmüştünüz. İçiniz rahat olsun şu an herşey yolunda.
eyvallah hocam. duruma göre kontrol ederim yine. teşekkürler iyi akşamlar 👍

Herkese merhabalar, ilk arabam ve bende Opel aldım. Esantia 1.6 2013 easytronic
Aracı aldığımda soğutma suyu arızası alıyordum önemsemedim ancak bugün ışıklarda aracım kaldı. Marş basmadı çekici çağırdım ve sanayiye götürdüm. Ustalar aracın motoru kitlediğini söylediler ve müşürü değiştiler sorunsuz geri döndüm ancak içime sinmedi motorun kitlemesini anlayabiliyorum ama ilk defa duyduğum birşey ve forumlarda göremedim. Benzer sorunları yaşayan oldu mu acaba diye sormak istedim

Herkese merhabalar, ilk arabam ve bende Opel aldım. Esantia 1.6 2013 easytronic
Aracı aldığımda soğutma suyu arızası alıyordum önemsemedim ancak bugün ışıklarda aracım kaldı. Marş basmadı çekici çağırdım ve sanayiye götürdüm. Ustalar aracın motoru kitlediğini söylediler ve müşürü değiştiler sorunsuz geri döndüm ancak içime sinmedi motorun kitlemesini anlayabiliyorum ama ilk defa duyduğum birşey ve forumlarda göremedim. Benzer sorunları yaşayan oldu mu acaba diye sormak istedim

Hocam kilitlemek değimi nedir anlayamadım. Ancak Soğutma Suyu Uyarısını ciddiye almalısınız. Aracınızın suyunu düzenli gözle kontrol etmekte fayda var.

Hocam kilitlemek değimi nedir anlayamadım. Ancak Soğutma Suyu Uyarısını ciddiye almalısınız. Aracınızın suyunu düzenli gözle kontrol etmekte fayda var.
Muhtemelen araç kendini conta yakmamak için korumaya almış ve aracın çalışmasını engellemiş olabilir

• Beğen
Tepkiler: Hasip
merhabalar hasip hocam bu arada ben de araya sokayım kendimi:) aynı uyarıyı daha sonra 1-2 kez daha verdi. su seviyesi de hala normal görünüyor. şimdilik başka uyarı vermedi. arkadaş yazınca işkillendim ama yolda filan kalmayız inşallah:)

Hocam uyarı verdiği anda su seviyesini kontrol ettiniz mi ? Seviye aşağıdaysa 1-2 su bardağı kadar su veya antifriz eklenebilir.

Arkadaşlar 2005 model astra 1.3 sahibim aracım iki haftadır bu uyarı ile muzderiptim. Bi yerde okuduğum yorum neticesinde sıvı kabını söküp yağ çözücü ile sıcak su karışımı ile güzelce temizledim.Kuruduktan sonra taktım.Ve 97 km dir herhangibir problem yok.Biilginize hemen hazne ve müşürü değiştirmeyin.Olmazsa değiştirirsiniz.

daha önce aracıma bu uyarı ve sorunla ilgili garantisi bitmesine rağmen iyi niyet garantisinden ücretsiz değişim yapıldı.Kronik bir sorun olduğunu Opel de biliyor. Foruma uzun uzun yazmıştım incelemek isteyen bakabilir..

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri