Ben corsaya androidli teyp taktim direksiyon kumandasini calistirana kadar akla karayi secmistim,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba hocam dounle teyb almak istiyorum aracıma 2008 astra önerebileceğiniz marka yada düzgün takanilecek mekan varmıdırevet üstadım yani sorun çıkıyor illaki yoksa orj. android tarzı teybi var o çok iyi touch connect diye o ve cid ikilisi çok iyi oluyor ama diğer türlü hep sıkıntılı elektronik olarak sorun çıkarıyor hep
İstanbulda bu konuda yönlendirebileceginiz bir yer varmıdır peki cid ekran ve touch connect teyb içinAnkarada serhat inci car astra h ise aracın bana kalırsa çıkma cid ekran bul ve bunu touch connect teyple süsle tavsiyemdir orj. Olur
O parçaları opel çıkmacılarina bakman lazım çıkmacılarda bulursun üstad bunun yanında eklenti bluetooth modül aktif lastik basınç gibi özellikleri de ekleyebilirsin parçacılar dan beyinlerini alıpİstanbulda bu konuda yönlendirebileceginiz bir yer varmıdır peki cid ekran ve touch connect teyb için
Teşekkürler hocamO parçaları opel çıkmacılarina bakman lazım çıkmacılarda bulursun üstad bunun yanında eklenti bluetooth modül aktif lastik basınç gibi özellikleri de ekleyebilirsin parçacılar dan beyinlerini alıp