Yolcu Karşılama Modu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan liveunis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Flow home me kapilari actiktan sonra selektor yapip inin kapiyi kilitletin bi sure acik kalip sonra soner

Config bas- araç ayarlar- aydınlatma- klt acm ynn ds lmblr - açık yapacaksın. Bu şekilde bende

Aydınlatma seçeneği yok işte araçta, cd300lerde farklı farklı ayarmı var acaba

Aydınlatma seçeneği yok işte araçta, cd300lerde farklı farklı ayarmı var acaba

Usta benim aracımda da CD300 var. Üstteki arkadaşın dediği ayarlar bire bir var bende. Akşam karanlıkta kumandadan aracı açtığımda tüm ışıklar yanıyor.

Usta benim aracımda da CD300 var. Üstteki arkadaşın dediği ayarlar bire bir var bende. Akşam karanlıkta kumandadan aracı açtığımda tüm ışıklar yanıyor.

Hocam sizin aracın modeli ne tam olarak acaba benmi göremiyorum diye defalarca baktım ama aydınlatma diye bi seçenek yok. Sanırım araç modeliyle alakalı bi durum 😕

Benim araç 2017 astra j edition plus

Hocam sizin aracın modeli ne tam olarak acaba benmi göremiyorum diye defalarca baktım ama aydınlatma diye bi seçenek yok. Sanırım araç modeliyle alakalı bi durum 😕

Benim araç 2017 astra j edition plus

Olabilir valla. Ama tüm CD300'ler aynı olması gerekiyor ilginç.
2014 hb, enjoy active

• Beğen
Tepkiler: liveunis
astra j ler 2 ye ayrilir 2015 oncesi ve sonrasi oncesinde ki donanimlar sonrasindan daha fazla belki 2017 de yoktur

astra j ler 2 ye ayrilir 2015 oncesi ve sonrasi oncesinde ki donanimlar sonrasindan daha fazla belki 2017 de yoktur

Hey gidi hey hey. Benim araç 2012. Sen kalk 2012 araca bu özelliği yap 2017 ye yapma. Çok ayıp.

Belki vardır ya aklıma geldi. Şu bilgisayara bağladığımiz programda böyle özellikleri açıp kapatabiliyorlardi. Belki öyle deneyip sonuca ulaşılabilir.

Geri