Yolda kaldım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yolda kaldım...

Vaay yetkili serviste de torpil dönüyor demek insanın her yerde bir adamı olması lazım, belediyede tapuda emniyette serviste modifiyecide  :D
Arkadaşımıza da geçmiş olsun diyorum iyiki şehir içindeymiş yoksa Bolu dağında karda kışta falan düşünmesi bile ürpertiyor adamı  002tuhaff
Bizim araçların 2. elini almak isteyen biri foruma girerse yandık; yolda kaldım debriyaj 100km de bitti çatırtı çuturtuyu okuyunca opel almaktan vazgeçer bizde ömür billah satamayız arabaları; en iyisi forumu misafirlere kapamak yeni gelen üyelerin de aracıyla beraber fotosunu almak , olmayanlarında niyetini iyice bir sorgulamak lazım :D :D

niko22 link' Alıntı:
Vaay yetkili serviste de torpil dönüyor demek insanın her yerde bir adamı olması lazım, belediyede tapuda emniyette serviste modifiyecide  :D
Arkadaşımıza da geçmiş olsun diyorum iyiki şehir içindeymiş yoksa Bolu dağında karda kışta falan düşünmesi bile ürpertiyor adamı  002tuhaff
Bizim araçların 2. elini almak isteyen biri foruma girerse yandık; yolda kaldım debriyaj 100km de bitti çatırtı çuturtuyu okuyunca opel almaktan vazgeçer bizde ömür billah satamayız arabaları; en iyisi forumu misafirlere kapamak yeni gelen üyelerin de aracıyla beraber fotosunu almak , olmayanlarında niyetini iyice bir sorgulamak lazım :D :D

Bu kadar acı değil durum ya. Ben adac ın istatistiklerine baktım, yeni kasa da problem yok. Hatta diğer marka modellere göre iyi durumdaydı. Kötü düşünmemek lazım. Ben aslında şunu sormak istemiştim, Allah Korusun dediğiniz gibi Bolu dağında bir sürpriz gerçekleşse durum nasıl olur? ևekici ücreti falan bizden mi çıkar araç garantiliyse eğer hala? Diğer markalarda da aynıdır herhalde durum. Aslında ADAC a üye olmayı düşünürdük ama 22 Mart 2012 de adamlar iflas kararını verdiler... Baktılar yollar kötü arabalar paso arızalanıyor, şartlar almanyadaki gibi değil, zarar etmiş adamlar. İlginç...

Ohaaa bee… 2-3 gunluk araba arizami yapar...Serviside kiniyorum

Tekrardan gecmis olsun…

Tolga KARACA link' Alıntı:
şaka bir yana ben işim gereği servis müdürleri - sahipleri ile az biraz yakınım, bu da ister istemez prosedür dışı hizmet ya da olumlu insiyatif olarak geri dönebiliyor.

Herkesin böyle bir imkanı elbette olmayabilir ancak rutin ziyaretlerde satış-servis müdürleriyle dialoglar sizin akılda kalan ve hizmet edilme zahmetine değer müşteri olmanızı kolaylaştırır  8)

Tolga'ya katılıyorum.. heryerde bir tanıdık yapılacak her işi kolaylaştırır..ben aracımı bayiye gitmeden,telefon açarak aldım.. kredi başvuruları vs. çıktıktan sonra gittim ödememi yaptım..
Sabah servisi aradım ve aracımı sordum. su sıcaklık sensoru ile oksijen sensörünün değiştiğini söylediler. şimdilik bir sıkıntının olmadığını, yapılacak testlerden sonra sonuca göre aracımın teslim edileceğini söylediler..

Geçmiş olsun ercan sensör değişimi ile giderilebilmesine sevindim.

Eğer kaskonuz varsa telefon çeken herhengi bir dağ başında yolda kalabilirsiniz, çekici gelecektir fakat kaskosu olmayan garantili araçlarda durum nedir bilemiyorum, en yakın yetkili servise ücretsiz çekmeleri gerekir yolda kalınca ama burası Türkiye hiç belli olmaz.

dün akşam vakitlerinde aracımı aldım. oksijen sensörü ile egsoz sıcaklık sensörleri değişmiş. şu an için bir sıkıntı yok. herkese teşekkürler..

Geçmiş olsun abi, inşallah bir daha üzmez seni.

ercub link' Alıntı:
dün akşam vakitlerinde aracımı aldım. oksijen sensörü ile egsoz sıcaklık sensörleri değişmiş. şu an için bir sıkıntı yok. herkese teşekkürler..
geçmiş olsun ,inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın.

halledildiğine sevindim.Tekrar geçmiş olsun.

Geri