Yuh demek serbest

opeli bu yüzden seviyorum..
çözmesi harika:D

vectra "a" ve "b" , astra g kasalarda çekerek açılıyor.astra g de arkadaki tavan lambaları sadece lambanın üzerindeki düğmeden açılıyor şoför mahalinden kontrol edilmiyor ve h kasada da aynıdır herhalde diye düşünüyorum

vectra g ne yaw :D

onceki modellerde far acma dugmesinden ic isik acilabiliyordu fakat yeni modeller de bu yok. sofor mahalinden sadece arka isiklari acmak istersen boyle bi imkan yok. ama ic aydinlatma dugmesine bastiginda eger arka isiklar "kapi acikken yanma" konumundaysa dugmeye bastiginda hepsi birlikte yanar.

far dugmesine bastirinca iceri girmesi normal. far dugmesi panelini yerinden cikarmak icin "auto" konumunda iken iceri bastiriyosunuz sonra saga cevirip kendinize dogru cekince dugme paneli komple yerinden cikiyor :)

Peki arka silecek çalıştırıldıktan sonra nasıl durduruluyor?:D

Bende yaklaşık 4 sene sonra bulmuştum araç içi aydınlatmayı hatta ben bulmadım kuzenim gösterdi baya gülmüştük :) Kapıyı açmıştım abi sen napıosun ya demişti :)

evet bende bır sey ogrendım yıllardır opel vectra hayranıyım ve ılk defa vectra g oldugunu ogrendım:kop::kop::kop:

sakın yanlıs anlama abı vectranın g dıye bır kasası yok

Valla vectra lara hiçbir zaman ilgim olmadı, o yüzden olsa gerek bu eski kasalara ne ad veriliyor bilmiyorum,f de olabilir belki...:D
Neyse canım her neyse.

Daha dikkatli yazarsin yazilarini bundan sonra oyleyse..

Acilmis bir konu ile ilisik mevzular icin ayrica konu acmaya gerek olmadigini, bosuna trafik yaratilmamasi gerektigini, forum kurallarini okuyup gorebilirsin, ben sana ne desem ters karsilayacaksin.

Ayrica, konuyu senin acman sana hic bir ayricalik tanimaz.

Bir dahada tartışmayı devam ettirecek msj yazma,bosuna trafik yaratma!

Son düzenleme:
Geri