yüksek devir hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaya234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaya234

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar, zamanınızı almamak için özet geçiyim.dün acil serviste 2013 opel corsamı yaklaşık 1 2 dakika o telaşta 1.viteste 70 devirde yanı kırmızı çizgide kullandım ilk defa oldu bir dahada yapacağımı sanmıyorumda..bu sorun olur mu? serviste götürmeli miyim? aslında 1-2 dakika bile değil çok kısa bir süreydi ama yanılma payını koydum.cevaplarınız için teşekkürler.

Merak etmeyin hiçbirşey olmaz zaten motor kesiciye girdiği için zarar verecek bi durum gerçekleşmez hatta arada böyle yüksek devirlerde kullanmanızı öneririm.

Hiç bir şey olmaz arada aracın limitlerini zorlamak gerek... ;)

teşekkürler abiler eyvallah...gerçekten içime su serptiniz.conta atar o kopar egzoz atar gibi bir sürü yorum aldım arkadaşlara sorduğumda.tekrardan teşekkürler.

Yok ya hiç bir halt olmaz. Ben sadece üçüncü vites ile araç otomatik 3 unutmuşum :D Ankara'dan Bolu'ya kadar anasını ağlattım yine bir halt olmadı :D

17 yıllık arabamı haftasonu 30 dk 6000 devirde kullandım bişi olmadıysa sizinkine hiç bişi olmaz :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Herkesin dediğini kafana takma bi halt olmaz ağzı olan konuşuyor ... :hıh:

1.viteste çok yüksek devir baskı balataya zarar. o deivrde 10 dakika gidin baskının ömrünü yersiniz. 1 ve 2. viteste 4 bin üstü çok gereksiz...

1.viteste çok yüksek devir baskı balataya zarar. o deivrde 10 dakika gidin baskının ömrünü yersiniz. 1 ve 2. viteste 4 bin üstü çok gereksiz...

10 dk gidince baskı balataya nolucakki :D

10 dk gidince baskı balataya nolucakki :D
baskıyı sıyırma ihtimali yüksek.
özellikle bitmeye yakın bir baskı yada orta halli bir baskıda deneyin çok net anlarsınız ;)
bizim elimizde kaldı bir kere :D

Geri