Yüksek hızlarda davlumbazdan gelen tık tık sesi çözümü(videolu)

Ynt: Yüksek hızlarda davlumbazdan gelen tık tık sesi çözümü(videolu)

Geçen gün geçerken servise uğradım, önden lokurtu geliyor diye mastertechle test şürüşüne çıktık, ses geldiğini kabul etti, ancak bu konuda çok şikayet aldıkları için Almanyadan yeni bir güncelleme gelmiş, aracınızı bir gün bırakıcaksınız ön amortisörleri çıkarıp öyle inceleyeceğiz dediler. Anlamadığım gelen sesin amortisörden olup olmadığından emin olamıyorsa bu adama neden Mastertech ünvanı verdiniz.

Cebelli59 link' Alıntı:
Geçen gün geçerken servise uğradım, önden lokurtu geliyor diye mastertechle test şürüşüne çıktık, ses geldiğini kabul etti, ancak bu konuda çok şikayet aldıkları için Almanyadan yeni bir güncelleme gelmiş, aracınızı bir gün bırakıcaksınız ön amortisörleri çıkarıp öyle inceleyeceğiz dediler. Anlamadığım gelen sesin amortisörden olup olmadığından emin olamıyorsa bu adama neden Mastertech ünvanı verdiniz.
Ses amortisorden geliyor dogru ama neyini incelicek anlamadim. Yenisiyle degistirsin bak ses nasil kesiliyor.

Tahminimce tornacıda tarzı bi yere ya da kim yapıyorsa onarım ona gidecektir. Akşamüstü bırakıp ertesi gün gelirken alıyorlar kaliperde ve bu yüzden 1 gün diyorlar bu da aynı olabilir

Huseyin paylasim ve detayli video anlatim icin  thnxx

OGOKTAS link' Alıntı:
Huseyin paylasim ve detayli video anlatim icin  thnxx
Ne demek abi inşAllah ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar.

Geri