Astra j sinyal kablosu sesi çözümü (videolu)

Ynt: Astra j sinyal kablosu sesi çözümü (videolu)

Aydn link' Alıntı:
Hocam peki bu sesi hangi hızlanmalardan sonra fark ettiniz?

ben 140 dan sonra bile duyuyordum abi serviste yalıtım yaptık falan dediler ama ara ara duyduğum oldu yine bazen 185 e kadar duymadım bazen 160 da yine duydum biraz da rüzgarın şiddeti ve açısına göre değişiyor diye düşündüm ama çok önemsemedim çoğu zaman ses gelmediği için. Fakat bu sesi komple kestiği için çok hoşuma gitti. kesin çözüm  045thumbsup

Ynt:

Ben iki elin parmaklarini gecmeyecek sayidaki hizlanma denemelerinde hic duymadim ruzgar sesi disinda bir ses. Ama bozuk yokda ara ara kadrandan bir zirilti sesi geldigi oldu bosta kalmis yay sesi gibi.

Çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler :)

bazı arkadaşların 150-160 dan sonra gelmiş benim 100 de başlıyordu ses :)servise götürdüm aracı tamam yaptık dediler cıktım yine aynı ses dön geri:)ikincide hallettiler artık:)

Emrah64 link' Alıntı:
bazı arkadaşların 150-160 dan sonra gelmiş benim 100 de başlıyordu ses :)servise götürdüm aracı tamam yaptık dediler cıktım yine aynı ses dön geri:)ikincide hallettiler artık:)
+1 Aynen beni de 110 dan sonra geliyordu, serviste hallettiler şimdi bir sorun yok :)

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce sinyal kablosu sesi ile ilgili bir video paylaşmıştım. Fakat son birkaç aydır aynı ses yeniden gelmeye başladı. 130 km üstünde sol önden rüzgarın etkisiyle tık tık bir ses. Ses tekrar gelince sinyal kablosubu sökerek komple izolasyon malzemesiyle sardım ama ses gelmeye devam etti. Uzun uğraşlar sonucu sesin çamurluk içindeki davlumbazın üst kısmının gevşekliğinden ötürü sallanarak ses yaptığını anladım. Davlumbazın ek yerine birşeyler sıkıştırdım ve ses kesildi. Cumartesi ankara opaka kontrol için gittiğimde sağlam bir izolasyon yapılmasını istiyeceğim. Aklımızda bulunsun istedim, eğer sinyal kablosunu ayarladınız ve hala ses geliyorsa davlumbazdan. Anlamanın en kolay yolu çamurluğun iç orta kısmında ek yeri var davlumbazın, oraya iki tıklatın eğer gevşeklik varsa ve ses geliyorsa sorun davlumbaz demektir.

huseyin0667 link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce sinyal kablosu sesi ile ilgili bir video paylaşmıştım. Fakat son birkaç aydır aynı ses yeniden gelmeye başladı. 130 km üstünde sol önden rüzgarın etkisiyle tık tık bir ses. Ses tekrar gelince sinyal kablosubu sökerek komple izolasyon malzemesiyle sardım ama ses gelmeye devam etti. Uzun uğraşlar sonucu sesin çamurluk içindeki davlumbazın üst kısmının gevşekliğinden ötürü sallanarak ses yaptığını anladım. Davlumbazın ek yerine birşeyler sıkıştırdım ve ses kesildi. Cumartesi ankara opaka kontrol için gittiğimde sağlam bir izolasyon yapılmasını istiyeceğim. Aklımızda bulunsun istedim, eğer sinyal kablosunu ayarladınız ve hala ses geliyorsa davlumbazdan. Anlamanın en kolay yolu çamurluğun iç orta kısmında ek yeri var davlumbazın, oraya iki tıklatın eğer gevşeklik varsa ve ses geliyorsa sorun davlumbaz demektir.

Hocam çok teşekkürler. Hem faydalı bilgi hem de diğer video için.

Emeğinize sağlık.

Huseyin yeni gordum cok faydali  bir paylasim olmus  thnxx

Hüseyin emeğine sağlık arkadaşım, thnxx

Paylaşım için thnxx. Benimde hiç bir hızlanmada duymadığım bir ses arkadaşlarda konuya ortak olunca kendimden şüphe etmeye başlamıştım. :D

Geri