evet osmanlıyı Türkler kurdu ama yıkıldığı tarihte kanına başka kan karışmamış Türk yoktu padişahların bile çoğunun annesi rum değilmiki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
foruma bak intikam ateşiyle yanmış![]()
Yabancı halktaki ailelerin çoğu oğullarını en azından iyi bir hayat süreceği bilinciyle ocağa vermiştir.
Saygılar.
yok hayir kesinlikle sana söylemedim.Açıkçası hedef saptırma gibi bir amacım yok eğer bana söylüyorsan
kimse kendi irkini secemiyor. o yüzden bir millete toptan kani bozuk demek hic mantikli gelmiyor. Türkiye'de okurken yunanli arkadasim vardi ve cok iyi anlasiyorduk.burda da yunanlilar var ve hic birseylerini görmedim,burda ne cektiysem Türklerden cektim.biriyle 2 yildir mahkemem sürüyor.Hayatta her şeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum.Yunanlılar da zorluk çekmiş olabilirler ama zorluk çeken sadece onlar değildiki.Ne olursa olsun ne kadar rahat olurlarsa olsunlar fırsat buldularmı soykırıma ve tecavize yeltenen bi millletten bence hayır gelmez.Bırakın bikaç itirafı daha neler itiraf edecekler...Kanı bozuk bu yunanlıların Allahım...