Yunanlılardan tarihi itiraf!

kimse kendi irkini secemiyor. o yüzden bir millete toptan kani bozuk demek hic mantikli gelmiyor. Türkiye'de okurken yunanli arkadasim vardi ve cok iyi anlasiyorduk.burda da yunanlilar var ve hic birseylerini görmedim,burda ne cektiysem Türklerden cektim.biriyle 2 yildir mahkemem sürüyor.

Kesinlikle katılıyorum.Dil, din, renk hiç fark etmez, her toplumda iyi de var kötü de.Önce iğneyi kendimize batıralım.Her gün gazetelerde okuyoruz, bu kadar kapkaçı, tecavüzü, adam kesmeyi de Yunanlılar mı yapıyor?

Kesinlikle katılıyorum.Dil, din, renk hiç fark etmez, her toplumda iyi de var kötü de.Önce iğneyi kendimize batıralım.Her gün gazetelerde okuyoruz, bu kadar kapkaçı, tecavüzü, adam kesmeyi de Yunanlılar mı yapıyor?

dogru ve benim sahsi kanaatim insanlar arasinda kesinlikle sorun yok. bir yunanli ile burda kanka olabiliyorsunuz. sonucta kac yüzyil ayni ülkede yasadik. kültürümüz cok benziyor. faka tsorun devletler bazinda olunca büyük gözüküyor. ne demis Yunus: "Yaratilani severim Yaratandan ötürü"

yurtta sulh cihanda sulh el elden üstündür bir elin nesi var iki elin sesi var damlaya damlaya göl olur sakla samanı gelir zamanı

zaten herşey gözünü para bürümüş politikacılardan kaynaklanıyor bush bile amerikayı benden az seviyordur kes parayı bırakır abd yi. ver parayı iran diye bağırır....

kendi adıma konuşuyorum kinim atinanın kenar mahallesinde oturan emekli memur nikopolidis efendi ye değil.kinim onların devlet yönetimi ver ırkçı politikacılarına karşı.kalabalık bir kara listem var ama bu tabiki asmak kesmek anlamında değil...

adamlar ezilmeye doymadı gercekleri carpıtıolar

Evet arkadaşlar burada suçlanması gereken beyinleri yıkanan gençler veya halk değildir, onların beyinlerini yıkayan, propaganda yapıp kışkırtanlardır. Aynı zamanda kendimize de bakmalıyız. Karamanoğullarını sürekli birliği bozan beylik, bizansı da sürekli kahpelik yapan imparatorluk kalıntısı olarak göstermek gibi şeylerle tarihi çarpıtmaktan insanları yanıltmaktan başka birşeye ulaşılamaz.

her ülkenin tarihi kendi istedikleri doğrultuda yazılır...ermenilerin soykırım yapıldığını yunanların türklerin barbar ve işgalci olduğunu düşünmesi gibi..ne yazık ki objektif bir bilgi edinme imkanımız pek fazla yok...biz de bugüne kadar yunanlılara karşı doldurulduk ama gerçekte iki halkta birbirine çok benziyor...tepkilerimiz ve neredeyse tembelliğimiz bile aynı:)

bizansı da sürekli kahpelik yapan imparatorluk kalıntısı olarak göstermek gibi şeylerle tarihi çarpıtmaktan insanları yanıltmaktan başka birşeye ulaşılamaz.

ya konuyu hortlattım ama....
bizans kahpe değilde ne yani...
bu kafama çok takıldı....

Bunlar öyle kahpe bir millet ki biz 100 yıl uğraşsak bunlarla laf yarıştıramayız. O yüzden Osmanlı en güzelini yapmış indirmiş tepelerine yumruğu

Geri