ok fakat paypal olmadan salt kredi kartı ile oluyormu? Paypal kapandıktan sonra hiç denedinmi? Çünkü paypal faaliyetteyken paypal hesap adı yerine onun bağlı olduğu kredi kartı nosu ile alışveriş yapılabiliyordu belkide. dolayısı ile paypal kapandığı için kredi kartı ile alışveriş yapılamayabilir veya bazı satıcılar (firma) pos cihazı gibi şeye sahip olduğu için bazılarında alınabiliyor bazılarında ise kart ile alınamayabilir diye düşünüyorum yani kart ile her satıcıdan alışveriş yapamayız şu durumda sanırım. kapandıktan sonra hiç alışveriş yapmadım da tecrübem yok
Haklısınız hocam Bazı satıcılar pos cihazı kullanıyor bazıları sadece paypal üzerinden alışveriş yapıyor, işte o sadece paypaldan satış yapan satıcılarla artık alışveriş yapamıyoruz. Bu bizim ülkemizdeki satıcıları da çok vurdu. Önümüzdeki seneye düzeleceğini düşünüyorum, çok sıkıntı çeken insan var
EK: Paypalı sadece alışverişin güvenli olması bakımından kullanıyorum, rüştünü ispatlamış puanı yüksek satıcılarda bu problem olmuyor.