Hic aforoz edemicem adamlari , helal olsun ki geri cagiriyorlar , opelde ne geri cagirma var nede bisey , adamlar fabrikanin hatali urettigi direksiyon pompalarini yillarca duzeltme yapmadan araclara taktilar ve ne geri cagirdilar nede parca degisimi , millet dunyanin parasini verdi ama sonra ogrenildi ki direksiyon kutularina eksik yag basilmis , corsa d lerin bircogu 1.2-1.4 (euro 5) tirilti sesiyle dolasiyor bir allahin kuluda cagirmiyor servise efenim biz bi eseklik ettik 10 bin km de ses cikarmaya baslayan devirdaim pompasi koymusuz diyen yok , kornaya basarsin teyip acilir , far acarsin teyip calismaz , sifir arabada fren pedali siser ... ama hersey normaldir opel Turkiyede , cünkü hersey kullanici hatasi... Yaptiklari bir hatayi duzeltiyor olmalari bence takdir edilmeli..
Tirilti sesi mi? O ses devir daim den mi geliyor? Bende öyle bir ses var. Bir dönem kalorifer peteğinden sanmıştım hatta bir şeyler sıkıştırınca bir süreliğine sesi duymaz olmuştum ama ses geri geldi.. Gaza basınca artıyor. Bazen hiç yapmıyor. Bir iki sefer ustaya götiriyim dedim ama her götiriyim dediğimde ses kesildi...