z16 motora mantzel powerbox uygulaması

valla sabah 9 da başladık akşam 9 da bitti. inşallah memnunsundur. bu arada hiç baktın mı tank yağ toplamışmı diye

bakim pri 150km oldu.ibrahim sürdü 1 de kesiciye soktu attı 2 ye, gene keseciye soktu. oğlum nolmuş buna yakalamıyorum diyor:)

volkan,

headers neyse kolay da ki supersprint in headers ını bulabilirsen iyi gibi o. ama dereceli için çıkmacılardan corsa gsi ın eksantrikleri yeterlidir bence. zaten bu motordan öyle aman aman bir performans beklememek lazım. aslında 2.0 bir motora binip onu turbo beslemeli yapsan daha iyi. ama illa bununla devam edeceğim kesin dersen fazla da zorlama derim. o yüzden corsa gsi ın eksantrikleri yeterlidir derim. ben güvene (türkiyenin en büyük çıkmacısıdır) bakacağım yakında bulursam fiyatını yazarım uygun olursa yollarım burdan.

bu arada şu yağ yakalama tankının mantığı ne ve taktıktan sonra neler oldu onlara değinir misin biraz ?

Son düzenleme:
hocam egzantirik aldım ben 288 dereceli kasnak ve yaylarıda var . yağ yakalama emişte kartel hortumundan yağ geliyor ve hava borusuna gelip karışıyor bu yağın hava hortumuna gelmeden yakalayıp depolamak için

hocam egzantirik aldım ben 288 dereceli kasnak ve yaylarıda var . yağ yakalama emişte kartel hortumundan yağ geliyor ve hava borusuna gelip karışıyor bu yağın hava hortumuna gelmeden yakalayıp depolamak için

288 kasnak ve yaylar güzel güzel.. hımm bu yağ geliyorsa bu bir sorun sanırım o zaman motor sorunlu. yani her motor sorunlu o zaman oyle mi.

Motor sorunlu demeyelimde alaman mühendis arkadaşlarımız verim için aracın biraz yağ yakmasını istemişler...

Opellerin belli oranda yağ eksiltme sebeplerinden biride külbürtör kapağından hava emişine verilen yağ buharıdır... ;)

dyno ya çıktım lpg de 108bg benzinde 110bg aldık grafikler elimde ibrahim resimleri ekleyecek. bu ara egzantirik monte edililyor headersta takılıyor salı günü alıyorum bitmiş bir şekilde daha sonra chip peşinde koşacaz

Geri