z16xer. motorda tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmant85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmant85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba aracım 2010 model astra sedan.sorunum özellikle havaların soğuduğu bu günlerde aracımı gün içerisinde ilk çalıştırmamdan sonra ilk 1 km içerisinde ilk kasiste veya dönüş yapmak için ilk yavaşlamamda motor devri sıfırlanıyor ve stop ediyor sonra hemen çalışıyor ve bir daha tekleme olmuyor.birde ecn17011 kodu var.

bugün servise gittim ustam subapların değişmesi gerektiğini söyledi tahmini masraf 1300-1500 arası :(

Geçmiş olsun. Araç lpglimiydi lpgliyse kaç km olmuştu taktıralı merak ettim

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

Bende merak ettim. Aracınız LPG'li mi, kaç km'de ve Lpg takılalı kaç km oldu?

Subap değişimine 1300-1500 arası para isteyen usta'nın ben taaaaaaallaha havale edeyim. Performans subabı taksan 300-400 lira tutar, conta takımı 100 lira, kapakçıya subapları silindir kapağına taktırmak için 100 lira versen, kapak yamulduysa 150.. Eee 1300 1500 e tamamlamaya daha çok var, neye para alıyor bu adam?

Bence imkansız gibi birşey.. Bizimkilere diyorlardı (A16XER) en fazla subap değişir diye.. Birde Z16XER yapmış çok şaşırdım doğrusu.. Bu fiyatı özel servisten mi yoksa yetkili servisten mi aldınız?

Özel servisten aldım. Motorun üstteki kapağı açıp ölçüm yaptılar. Egsoz çıkış subapları normal seviyedeydi fakat ön taraftakiler normalde 40 lık şerit çubuğun girmesi gereken yere 20 lik zor giriyordu.

Bana göre özel servis ise fazla fiyat vermiş.. Birkaç özel ve yetkili servisten fiyat alın bence..

ustam güvenilir birisi ama ben yinede sormayı düşünüyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:15 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:26 ----------

Bana göre özel servis ise fazla fiyat vermiş.. Birkaç özel ve yetkili servisten fiyat alın bence..
Birde şunu sorcam subap ayarı varmı acaba?

Geri