z16xer. motorda tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmant85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok diye biliyorum twinportda.gecmis olsun fiyat 1000 tl yi gecmemeli diye dusunuyorum

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:27 ----------

Özel servisten aldım. Motorun üstteki kapağı açıp ölçüm yaptılar. Egsoz çıkış subapları normal seviyedeydi fakat ön taraftakiler normalde 40 lık şerit çubuğun girmesi gereken yere 20 lik zor giriyordu.
Peki lpg den kaynaklıysa egzos sübaplarında sorunun oncelikle baslamıs olması gerekmezmi acaba ?

Yok diye biliyorum twinportda.gecmis olsun fiyat 1000 tl yi gecmemeli diye dusunuyorum

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:27 ----------

Peki lpg den kaynaklıysa egzos sübaplarında sorunun oncelikle baslamıs olması gerekmezmi acaba ?
Egsoz subaplarında boşluk vardı fakat emme subaplarında boşluk yok denecek kadardı.

Egzos subabı gazın atımında görevli olduğu için AFR oranı güvenli olarak mazot bile yaksa o subaplara pek bişey olmaz, ancak emme subapları motorun emdiği hava ile püskürtülen yakıtın yanma işleminde çalıştığı için gitmiş olabilir.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:43 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:41 ----------

ustam güvenilir birisi ama ben yinede sormayı düşünüyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:15 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:26 ----------

Birde şunu sorcam subap ayarı varmı acaba?

Ben babam dahil olmak üzere hiç kimseye güvenmem, güvenilir dediğim her ustadan bir yamuk gördüm, eminim ki size söylenen fiyat başlı başına bir yamuktur.
Hidrolik subap iticileri olduğundan subap ayarı yapılmıyor bu motorlarda.

Dedigim gibi birkaç servisten daha fiyat almak bence en mantiklisi. Bu motorlarda ayar yok diye biliyorum bende..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 - 2014 Opel Corsa Essentia 1.3 CDTI..

Ankara opel Garage 1000-1200 arası fiyat verdi.

subap değişiminde sanırım bir de tornada sübapların kapağa alıştırılması işlemi vardı o zaman fiyat normal olabilir bu işlem de var ise

Başka özel servis triger dahil 1200 1500 arası fiyat verdi.

Yetkili servisten fiyat aldiniz mi?

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 - 2014 Opel Corsa Essentia 1.3 CDTI..

Geri